Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
5% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjige



Pridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti
Celostna
obravnava
Brezplačno
svetovanje
Brezplačna
poštnina nad 50 €
Dostop do izvidov

Naj vas prazniki ne vržejo iz tira: ohranite energijo in zdravje v prazničnem decembru


December je mesec praznikov, ki ga zaznamujejo hitenje, zadnji opravki in srečanja pred vstopom v novo leto. Medtem ko se vsi trudimo ustvariti čaroben praznični čas, se pogosto zgodi, da pozabimo skrbeti zase.

Kako ohraniti ravnovesje in poskrbeti za svoje dobro počutje v decembru?
  1. Zagotovite si energijo in podprite razpoloženje: december ni najbolj običajen mesec. Čeprav je poln veselja, lahko hitenje po zadnjih opravkih izčrpa našo energijo. Poskrbite, da boste imeli dovolj energije za premagovanje prazničnega vrveža. Tukaj vam na pomoč uspešno priskoči NADH Original Instant Power®, ki dokazano poveča nastajanje energije v vseh telesnih celicah in tako poskrbi, da boste imeli več moči, obenem pa bodo jasnejše tudi vaše misli in boljša vaša koncentracija. Pozitivno vpliva tudi na kvaliteto spanca, ki ga zaradi praznovanj v decembru pogosto primanjkuje! Raziskava, ki so jo izvedli na Univerzi v Geeorgetownu (Washington) je na primer dokazala, da NADH tudi v primeru jet lag-a izboljša odzivnost in kognitivne funkcije. Pri udeležencih študije se je namreč izkazalo, da z dodatkom NADH po neprespani noči osebe različne izzive in naloge rešijo celo uspešneje, kot osebe, ki NADH niso zaužile, a so normalno prespale noč (1). NADH je kot eliksir za jasnost uma, ki nam pomaga premagati vsakdanje izzive z lahkoto.

  2. Naj praznične pregrehe ne izničijo vašega truda: Praznični čas pogosto prinese obilico skušnjav v obliki nezdravih jedi in pijač. Kljub temu ne dovolite, da bi praznične pregrehe izničile vaš celoletni trud za zdravje. Multi EM ferment® in NADH Original Instant Power® imata sposobnost uravnavanja škode, ki jo povzročajo »ne najbolj zdrave« jedi in pijače, zahvaljujoč svoji antioksidativni moči.

  3. Okrepite mikrobiom in podprite imunski sistem: z nižjimi temperaturami se povečujejo možnosti za prehladne bolezni, pogostejša druženja pa število prehladov in viroz le še dodatno povečajo. Da bi se izognili neprijetnim presenečenjem, okrepite svoj mikrobiom in tako podprite delovanje imunskega sistema. S pravilno prehrano in dopolnili, kot sta Multi EM ferment® in NADH Original Instant Power®, lahko učinkovito okrepite svojo odpornost in zmanjšate tveganje za bolezni, ter se izognete preživljanju praznikov v postelji.

  4. Darilo za zdravje: če iščete popolno darilo, ki izraža skrb za zdravje svojih najdražjih, razmislite o Multi EM ferment® in NADH Original Instant Power®. Ti prehranski dopolnili nista le simbol vaše pozornosti, ampak tudi izjemno koristna podpora energijskim procesom v telesu za ohranjanje dobrega zdravja!
Saj veste, kaj pravijo... »Tako, kot vstopiš v novo leto, tako bo celo leto!« Pripravite se torej na novo leto s polno energije!

V tem prazničnem času ne pozabite nase. Z malo predanosti svojemu zdravju in pravilnimi koraki lahko zagotovite, da vas prazniki ne bodo vrgli iz tira, ampak boste vstopili v novo leto polni energije in dobrega počutja.

Vir literature (1): https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12385067/

December, 2023

Avtorica: Mjuša Krevs, mag. inž. prehrane
Copyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov
Izdelava: MMStudio