Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
5% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjigePridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti
Celostna
obravnava
Brezplačno
svetovanje
Brezplačna
poštnina nad 50 €
Dostop do izvidov

Dolgoživost na dlani.

POSLANSTVO

Staranje in upad telesnih funkcij so procesi, ki jih oblikujejo genetika, življenjski slog, prehrana, okolje in splošno zdravje. Običajno se telesne spremembe začnejo kazati med 30. in 40. letom, a zdrav način življenja lahko upočasni ta proces in omili razvoj kroničnih bolezni, ki vplivajo na kakovost življenja.
 
Naše poslanstvo je zagotoviti podporo za daljše obdobje dobrega zdravja in višjo kakovost življenja, ne glede na trenutno zdravstveno stanje. Naši izdelki so namenjeni tako ohranjanju zdravja in preprečevanju razvoja bolezni kot tudi blaženju simptomov že obstoječih kroničnih bolezni pri osebah, starejših od 30 let. Stremimo k izboljšanju dobrega počutja v lastnem telesu z našimi strokovno zasnovanimi prehranskimi dopolnili, ki imajo terapevtske učinke.
 
  Naš prispevek k boju proti civilizacijskim boleznim in ohranjanju vitalnosti v poznih letih temelji na znanstvenih spoznanjih in naprednih naravnih rešitvah za dolgoživost. V tesnem partnerstvu z integrativno medicino in vrhunskimi strokovnjaki – od znanstvenikov do zdravnikov – razvijamo inovacije, ki podpirajo dolgo in zdravo življenje. Zavezanost tehnološki odličnosti in evropski proizvodnji zagotavlja, da so naši izdelki narejeni z inovativnimi, patentiranimi tehnologijami, ki zagotavljajo optimalno biodostopnost in učinkovitost.
 
Zavezani smo vašemu zdravju, vitalnosti in dolgoživosti.
 
 

Vizija


V svetu, kjer je dolgoživost postala realnost, si prizadevamo biti med vodilnimi v preoblikovanju načina, kako ljudje pristopajo k ohranjanju zdravja in kakovosti življenja. Naša vizija je soustvariti prihodnost, kjer vsak posameznik, ne samo živi dlje, ampak živi bolje – z večjo vitalnostjo, jasnostjo uma in telesno močjo. Zamišljamo si svet, kjer so kronične bolezni manj pogoste in kjer ljudje imajo orodja ter znanje, da aktivno upravljajo svoje zdravje. Naš cilj je, da postanejo naše edinstvene formulacije prehranskih dopolnil s terapevtskim učinkovanjem osnova za preventivo in dopolnilo k ostalim metodam zdravljenja. Stremimo k temu, da postanemo simbol zaupanja in inovativnosti v podpori dolgoživosti, združujoč znanstveni napredek in moč narave. Sodelovanje z vrhunskimi strokovnjaki in vodilnimi tehnološkimi partnerji nas bo pripeljalo do nove dobe zdravstvenega blagostanja, kjer je vsak dan življenja dan, preživet v polnosti zdravja in sreče.   

V naši viziji je zdravje pravica in ne privilegij. S tem v mislih se zavezujemo k razvoju dostopnih, učinkovitih in varnih rešitev, ki bodo izboljšale življenja mnogih, omogočajoč jim, da uživajo vsak trenutek svojega življenja v največji možni meri.  

B2B - Poslovna sodelovanja

 
Sodelovanje s partnerji, ki delujejo na trgu zdravja nam je izjemnega pomena. Če bi želeli naše izdelke vključiti v vaš asortiment izdelkov ali ste terapevt in vas zanima podpora terapij z rešitvami iz sveta Biološke medicine, bomo veseli vašega sporočila.

 

Za terapevte

in prodajna mesta


Številni zdravniki, terapevti, nutricionisti in svetovalci za zdravje za celosten učinek terapij in dodatno podporo priporočajo tudi uporabo rešitev iz Biološke medicine, ker preprosto - delujejo. Podpirajo bistveno hitrejše in predvsem bolj celovite rezultate.

Večina naših izdelkov je primernih za prodajo v lekarnah, specializiranih prodajalnah za zdravje in ekoloških prodajalnah, kjer je kupcem na voljo tudi strokovna podpora in svetovanje.  

Če se ukvarjate s terapevtsko dejavnostjo, kjer iščete zdravje in gledate na človeka celostno, ter vas zanima kako bi vaše rezultate lahko še dodatno podprli tudi z našimi rešitvami, bomo veseli vašega sporočila.

Za sodelovanje pri affiliate marketingu nas lahko kontaktirate preko office@eubioma.si.

Pišite nam ali nas pokličite in z veseljem vam bomo predstavili možnosti sodelovanja.

Podatki o podjetju, kontakt

 
KONTAKT

 
+386 31 722 622
office@eubioma.si
SEDEŽ DRUŽBE

Eubioma, Rešitve za Zdravje in Vitalnost, d.o.o.
Rovte 8
4244 Podnart
Slovenija

ID za DDV: SI88611019
Matična številka: 7219202000

Podjetje Eubioma d.o.o. je vpisano v poslovni in sodni register pri Okrožnem sodišču v Kranju pod številko 2017/3418.

Stopite v stik z nami


Pošlji


 
Copyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov
Izdelava: MMStudio