Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
5% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjigePridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti
Celostna
obravnava
Brezplačno
svetovanje
Brezplačna
poštnina nad 50 €
Dostop do izvidov

Terapevtske rešitve za podporo Biološki medicini.

Zgodba

Iskrica se je utrnila v Švici, v deželi od koder izvira sodobna biološka medicina. Tam je tudi največja evropska klinika celostne medicine, ki beleži izjemno visoke odstotke ozdravljivosti sodobnih kroničnih bolezni. Vzbudila se je želja, da vsaj delček tega, kar je na voljo tam, omogočimo tudi širšemu krogu ljudi v Sloveniji.

Povprečen sodoben posameznik je namreč ujet v prekomerno delo, prepleteno s številnimi družinskimi obveznostmi, ob nenehni prisotnosti takšnega in drugačnega stresa, izpostavljen onesnaženosti in raznovrstnim sevanjem ter vse prevečkrat prikrajšan celo za možnost zdravega obroka, ki bi ga lahko zaužil v miru.

Pričakovanje družbe je, da bomo takšen tempo vzdrževali do svojega 70. leta ali še dlje, dokler si ne zaslužimo odhoda v pokoj. Realnost je, da nas takšni življenjski pogoji ne bodo pripeljali daleč.
 
  Danades se resne bolezni, tiste že poznane, pa tudi nove še nedefinirane, pojavljajo veliko prej in veliko pogosteje, kot so se v preteklosti. Problem je resen in skrajen čas je, da se vsi soočimo s svojo lastno odgovornostjo za svoje zdravje in kakovost življenja.

V vedenju, da lahko prispevamo delček v mozaik rešitve za boljše in trdnejše zdravje, smo polni zanosa in zaupanja potrkali na vrata slovenskega trga, ki nam je prijazno odprl pot med ljudi, ki jim naše rešitve pomagajo k višji kakovosti življenja.
 
 
 

Vizija


V naši viziji so otroci zdravi, zvedavi, polni energije in otroške navihanosti. Srečni, polni energije in v odlični formi so tudi njihovi starši. Dedki in babice se starajo počasneje, lepše in ohranjajo trdno zdravje ter dovolj energije za pogosta pohajkovanja z vnuki po širnih travnikih in gozdovih. V naši viziji se vsakdo zaveda pretenj sodobnega sveta in prevzame lastno odgovornost za
svoje zdravje preventivno. Zdravje je prvi predpogoj za dolgo in srečno življenje.

S svojim delovanjem in ponudbo sledimo naši viziji.   

B2B - Poslovna sodelovanja

 
Sodelovanje s partnerji, ki delujejo na trgu zdravja nam je izjemnega pomena. Če bi želeli naše izdelke vključiti v vaš asortiment izdelkov ali ste terapevt
in vas zanima podpora terapij z rešitvami iz sveta Biološke medicine, bomo veseli vašega sporočila.

 

Za terapevte

in prodajna mesta


Številni zdravniki, terapevti, nutricionisti in svetovalci za zdravje za celosten učinek terapij in dodatno podporo priporočajo tudi uporabo rešitev iz Biološke medicine, ker preprosto - delujejo. Podpirajo bistveno hitrejše in predvsem bolj celovite rezultate.

Večina naših izdelkov je primernih za prodajo v lekarnah, specializiranih prodajalnah za zdravje in ekoloških prodajalnah, kjer je kupcem na voljo tudi strokovna podpora in svetovanje.  

Če se ukvarjate s terapevtsko dejavnostjo, kjer iščete zdravje in gledate na človeka celostno, ter vas zanima kako bi vaše rezultate lahko še dodatno podprli tudi z našimi rešitvami, bomo veseli vašega sporočila.

Pišite nam ali nas pokličite in z veseljem vam bomo predstavili možnosti sodelovanja.

Podatki o podjetju, kontakt

 
KONTAKT

 
+386 31 722 622
office@eubioma.si
SEDEŽ DRUŽBE

Eubioma, Rešitve za Zdravje in Vitalnost, d.o.o.
Rovte 8
4244 Podnart
Slovenija

ID za DDV: SI88611019
Matična številka: 7219202000

Podjetje Eubioma d.o.o. je vpisano v poslovni in sodni register pri Okrožnem sodišču v Kranju pod številko 2017/3418.

Stopite v stik z nami


Pošlji


 
Copyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov
Izdelava: MMStudio