Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
5% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjigePridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti
Celostna
obravnava
Brezplačno
svetovanje
Brezplačna
poštnina nad 50 €
Dostop do izvidov

Pravno obvestiloOmejitev odgovornosti

Eubioma d.o.o. (v nadaljevanju upravljalec strani) vzdržuje spletno stran z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu ne more jamčiti za ažurnost, točnost, kakovost ali pravilnost vseh informacij na straneh.

Prav tako upravljalec strani ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo (materialno ali nematerialno), ki bi posredno ali neposredno nastala zaradi uporabe/neuporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti spletne strani.

Ponudba ni obvezujoča. Upravljalec strani si pridržuje pravico do nenapovedane spremembe vsebine in delnega ali popolnega izbrisa vsebine oz. celotne spletne strani.

Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Za tipkarske napake ne odgovarjamo.

Pomembno!

Vsi podatki na naših spletnih straneh so uporabni le kot vir splošnih informacij in niso nadomestilo za posvet z zdravnikom ali farmacevtom. V zvezi s svojim zdravstvenim stanjem oziroma boleznijo se obvezno obrnite na zdravnika ali farmacevta, ki sta edina poklicana za pravilno presojo in zdravstvene nasvete glede vaše bolezni oziroma vaših težav.

INFORMACIJE NA TEJ SPLETNI STRANI NE PREDSTAVLJAJO ZDRAVNIŠKEGA NASVETA ALI POMOČI.

Zdravniška pomoč vključuje postavitev diagnoze in način uporabe zdravil glede na posameznikovo zdravstveno stanje. Podane informacije ne predstavljajo zdravniškega nasveta, niti ne želijo vzpostaviti odnosa zdravnik/pacient.

Za kakršna koli vprašanja ali dvome glede vašega zdravstvenega stanja se najprej posvetujte z vašim zdravnikom. Enako velja tudi v primeru, da boste začeli z novim ciklusom zdravljenja ter želite pred tem strokovno mnenje, če so informacije, ki jih imate (in vaša interpretacija le-teh) pravilne in so skladne z vašim zdravstvenim stanjem.

Ne opuščajte profesionalnih zdravniških nasvetov, zaradi podatkov, ki ste jih prebrali na tej spletni strani ali spletnih straneh, ki so povezane z našim podjetjem.

Eubioma.si ne prevzema odgovornosti za samodiagnoze ali diagnoze, ki so jih postavljale tretje osebe na osnovi vsebine te spletne strani.

Eubioma.si ne odgovarja za kakršen koli neposreden ali posreden škodni zahtevek, nastalo škodo ali poškodbo, ki izhaja iz uporabe te spletne strani, njene vsebine, oglasov in/ali povezanih spletnih strani.

Upravljalec strani ne odgovarja za vsebino mnenj, ki jih napišejo obiskovalci deljenega bloga. Lastnik bloga mnenja pred objavo pregleda in zavrne tista, ki vsebujejo očitne neresnice, so zavajajoča ali žaljiva. Niti upravljalec strani, niti lastnik bloga ne odgovarjata za informacije v mnenjih in se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz informacij v mnenjih.

Odgovornost za povezave
V primeru sklicevanja ali povezovanja te spletne strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, Eubioma d.o.o. ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh strani. Dostop in uporaba teh spletnih strani in tam podanih informacij je popolnoma na lastno odgovornost.
Vsebina na zanimive povezave in bloge ima izključno splošno izobraževalne in informativne namene in ni nadomestilo za obisk pri zdravniku ali posvet s farmacevtom, niti napeljevanje k samo-diagnostiki ali samo-zdravljenju. Pomembno je, da glede svojega zdravstvenega stanja oziroma bolezni upoštevate navodila svojega zdravnika in drugih zdravstvenih delavcev.

Avtorske pravice
Vsa besedila, slike, grafična podoba z vsemi elementi, animacije in drugi dokumenti na spletni strani so last upravljalca strani oz. omenjenih lastnikov. Za kakršnokoli reprodukcijo je potrebno vnaprej pridobiti pisno dovoljenje lastnika vsebin.

Sprememba splošnih pogojev
Upravljalec strani si pridržuje pravico, da kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeni oziroma dopolni določbe splošnih pogojev za uporabnike spletnega portala.


Vir foto gradiva
© Eubioma, Adobe Stock in Shutterstock
 

 

Copyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov
Izdelava: MMStudio