Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
5% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjigePridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti
Celostna
obravnava
Brezplačno
svetovanje
Brezplačna
poštnina nad 50 €
Dostop do izvidov

Zdravje poiščite v črevesju


Ste vedeli, da so temelji zdravja že od nekdaj skriti v vašem črevesju? To, kar je Hipokrat modro izjavil, je zdaj potrjeno s sodobno znanostjo – in razkriva pot do boljšega počutja, polnejšega življenja ter obvladovanja bolezni, ki so lahko le posledica neravnovesja v vašem notranjem svetu.


Vsakodnevne tegobe, kot so napihnjenost, prebavne težave, padec energije, znižan libido ali celo miselna zamegljenost, so le signal telesa, da nekaj ni v ravnovesju. Znano je, da več kot 80% bolezni izvira iz vnetnih procesov, ki pravzaprav koreninijo v črevesju. V črevesju domuje tudi vaš imunski sistem, ki vas ščiti pred okužbami in razvojem boleznimi. Torej, če si želite resničnega in dolgotrajnega izboljšanja in zdravja, je čas, da se osredotočite na črevesje.


Nudimo vam ključne rešitve, ki bodo vaše telo popeljale nazaj v harmonijo. Z naravnimi prehranskimi dopolnili terapevtske kakovosti in diagnostičnimi testi vam omogočamo, da prevzamete nadzor nad svojim zdravjem. Ne samo pri lajšanju simptomov in bolezni, tudi pri ohranjanju zdravja, dobrega počutja in vitalnosti. Za vsakogar.


Torej, zakaj čakati? Skočite v raziskovanje, potopite se v globine svojega črevesja in odkrijte ključ do svojega najboljšega jaza. Vaše telo je zasnovano za optimalno delovanje, mi pa vam nudimo orodja, da to dosežete. Pridružite se nam na tej navdihujoči poti k zdravju, energiji in vitalnosti!

Najbolje prodajani izdelki

 


 

Diagnostika Sindroma prepustnega črevesja

 

Pozabite na ugibanja glede svojega zdravja. Naša inovativna diagnostična metoda vam zagotavlja hitre in zanesljive rezultate, ki vam bodo razkrili, ali imate težave s puščajočim črevesjem.
Preprosto, hitro in dostopno - to je korak naprej k boljšemu razumevanju vašega telesa.

 
Ne dovolite več, da vas simptomi vznemirjajo in skrbijo. S testom Prepustnost črevesja boste imeli jasnejši vpogled v svoje zdravje, kar vam bo omogočilo, da se odločate na podlagi dejstev.>
Prevzemite nadzor nad svojim zdravjem in se podajte na pot k boljšemu počutju!
Preberi več
 

Ne veste kje in kako začeti?


Tukaj smo, da Vam pomagamo najti pravo pot za Vas.
V kolikor niste prepričani kateri izdelek je v tem trenutku najprimernejši za vas,
si lahko pomagate s spodnjim vprašalnikom ali pa se naročite na brezplačno svetovanje.

 


Izbira najustreznejšega izdelka

Ime in priimek
Starost
E-mail
Telefon
Način kontakta:
 
Željeni čas kontakta:
 
Sporočilo

Pošlji

Poiščite rešitev zase s pomočjo vprašalnika za podporo pri
POMANJKANJU ENERGIJE IN IZČRPANOSTI

IŠČEM:
 
SPOL:
   
STAROST:
     
ŽELIM:
         


POGLEJ REZULTAT
Potrebujete dodatne informacije? Izkoristite možnost in se prijavite na brezplačen posvet.
Poslali vam bomo obširnejši vprašalnik, ki bo odkril vpogled v vaše stanje in v pogovoru s strokovnjakom boste prejeli plan
najoptimalnejših presonaliziranih rešitev za izboljšanje vašega zdravja in počutja.

+386 31 722 622 I +386 31 722 122 office@eubioma.si
 

5 kjučnih vzrokov
za razvoj bolezni sodobnega časa


Razkrinkajte na videz skrite dejavnike, ki močno vplivajo na zdravje v sodobnem svetu in odkrijte pot da (p)ostanete bolj zdravi!

 
 

 


 


 

Zaupajte nam in izberite najboljše zase

 
 

Moč unikatnih receptur

Naši izdelki neprimerljivo izstopajo. Razviti s strani priznanih zdravnikov in znanstvenikov. Oblikovani so za podporo Biološki medicini, celostni integrativni veji evropske medicine, ter kot učinkovita vsakodnevna podpora vašemu zdravju.


Dokazano učinkoviti

Zagotavljamo znanstveno podkrepljene pozitivne učinke. Naše izdelke podpira svetovno prepoznavno strokovno znanje, sledimo načelom celostne medicine ter sodelujemo s priznanimi mednarodnimi partnerji.
   

Bogata zgodovina zaupanja

Naši izdelki so zvesti spremljevalci tistih, ki prevzemajo aktivno vlogo pri svojem zdravju. Prav tako jih izbirajo posamezniki, ki iščejo rešitve zunaj običajnih medicinskih smernic. Učinkovitost naših izdelkov potrjujejo vodilne evropske klinike celostne Biološke medicine.

Napredna tehnologija

Sodelujemo s tehnološkimi prvaki. Naši premium izdelki se rojevajo z uporabo inovativnih, patentiranih proizvodnih tehnik. Zagotavljamo optimalno biodostopnost in vrhunsko učinkovitost - za vaše dobro počutje.

 

    Skupaj gradimo pot k zdravju in vitalnost.
 

Izbrano iz Zbirke znanja

Avtor Eubioma
Mikrobiom: Skrivni ključ do hranil in zdrave teže
08.09.2023
Morda se vam zdi neverjetno, ko pomislite, da v vašem telesu trenutno prebiva do nekaj kilogramov mikroorganizmov, ki tvorijo mikrobiom. Ta skupek bakterij, virusov, gliv in drugih mikroorganizmov živi pretežno v prebavni cevi, kjer ima pomembno vlogo tudi pri razgradnji hrane in izrabi hranil. Poleg tega prav mikrobiom omogoča optimalno delovanje imunskega sistema.

Ključni element zdravega črevesnega mikrobioma je ravnovesje med različnimi vrstami mikroorganizmov. Različne študije so pokazale, da lahko neravnovesje v mikrobiomu (disbioza) vpliva na absorpcijo hranil iz zaužite hrane.
Avtor Eubioma
Odkrivanje prepustnega črevesja: zakaj je testiranje ključno za zdravje
28.08.2023
Napihnjenost, prebavne težave, intoleranca na živila, alergije, nepojasnjeni glavoboli, utrujenost – to so samo nekateri simptomi, ki jih mnogi doživljajo vsakodnevno – brez, da bi vedeli, kaj je razlog zanje.

Ste že slišali za sindrom prepustnega črevesja? To je stanje, ki vpliva na prebavila in ima lahko dolgoročne posledice na zdravje. Poglobili se bomo v svet črevesja in raziskali, zakaj je opraviti test prepustnega črevesja dobra ideja.
Avtor Eubioma
“Brez sladkorja” ni nujno boljše!
25.07.2023
Čeprav se vsi zavedamo, da sladkor ni najboljši spremljevalec našega zdravja, obstajajo nekatere malo znane prednosti alternativ, katere nam v hrano z namenom možnosti marketinških napisov »BREZ DODANEGA SLADKORJA« podtika živilska industrija!
Avtor Eubioma
Omega 3: ključ do optimalnega zdravja možganov
24.07.2023
Predstavljajte si, da bi lahko danes naredili korak, ki bi jutri pomembno vplival na zdravje vaših možganov. Raziskave kažejo, da je to možno!

Moč za zaščito in ohranjanje naših možganov je v naši prehrani, zlasti v našem vnosu omega 3 maščobnih kislin.


 

 

Naravne, učinkovite in varne rešitve za zdravje


 

Zdravje in vitalnost v vseh življenjskih obdobjihCopyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov
Izdelava: MMStudio