Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
5% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjigePridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti
Celostna
obravnava
Brezplačno
svetovanje
Brezplačna
poštnina nad 50 €
Dostop do izvidov
AKCIJA

25-dnevni paket MIKROBIOM & MOŽGANI

Pakiranje:
Količina:
86,80 €
79,90 €
imunski sistem možgani celična podpora kognitivne funkcije
 
  • Okrepitev delovanja osi črevesje-možgani.
  • Uravnovešenje črevesnega mikrobioma.
  • Podpora delovanju imunskega sistema.
  • Podpora celični presnovi.
  • Zvišanje življenjske energije in vitalnosti.
  • Za višjo kakovost življenja.

Opis

 
Mikrobiom, ekosistem mikroorganizmov v črevesju, dobiva vedno več pozornosti, saj njihova razmerja v naši prebavni poti pomembno vplivajo na celotno telo in njegovo zdravstveno stanje. Uravnovešen mikrobiom je v prvi vrsti pomemben za našo prebavo, presnovo in imunski sistem – glavnina celic imunskega sistema namreč izvira iz črevesja, kjer so v nenehi komunikaciji s črevesnim mikrobiomom. Že nekaj časa pa je znano tudi, da stanje mikrobioma močno vpliva tudi na naše razpoloženje in psihološko delovanje.

Če je ravnovesje mikroorganizmov v črevesju porušeno, se hrana slabše prebavi in nam koristne snovi se posledično ne absorbirajo v celoti, kar se odraža na celotnem telesu. Številne vitalne snovi iz živil, ki pomembno vplivajo tudi na delovanje naših možganov in s tem na naše razpoloženje, tako ne morejo učinkovati.
Verjetno ste že slišali, da črevesje in možgani komunicirajo? To povezavo ustvarja vagus, najdaljši možganski živec, ki potuje od možganov vse do prebavil. Na tej poti se dogajajo številne pomembne interakcije, kot najbolj neposreden dokaz za to dvosmerno komunikacijo pa lahko izpostavimo prebavne težave v stresnem obdobju in obratno slabo razpoloženje v primeru nepravilne prebave.
Na zdravo ravnovesje mikroorganizmov v črevesnem mikrobiomu vplivamo z uživanjem večstopenjsko fermentiranega napitka Multi EM ferment®. Multi EM ferment® vsebuje 31 različnih efektivnih mikroorganizmov, ki posnemajo optimalna razmerja v zdravem črevesnem mikrobiomu. Za celovito podporo optimalnih razmerij med mikroorganizmi v črevesnem mikrobiomu so pomembne tudi kakovostne omega-3 maščobne kisline, ki se v določenih pogledih obnašajo tudi prebiotično in s tem predstavljajo esencialna hranila pomembnim mikroorganizmom. Omega 3 maščobne kisline neposredno podporno vplivajo tudi na delovanje možganov in so prav tako izjemno pomembne za naše razpoloženje in kognitivne funkcije, katerih ”kvaliteto” narekuje delovanje možganov.

Paket MIKROBIOM & MOŽGANI poskrbi za boljše razpoloženje in počutje ter prispeva k vzdrževanju normalnega delovanja imunskega sistema in možganov!

Paket vsebuje: Multi EM ferment® 500 ml in Premium Asta O3 250 ml.
 
 


Dodatne

informacije
Multi EM ferment®
Premium Asta O3

Več o izdelku
 
 

Mnenja in ocenaCopyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov