Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
5% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjigePridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti
Celostna
obravnava
Brezplačno
svetovanje
Brezplačna
poštnina nad 50 €

Terapevtske rešitve
za vitalnost in dolgoživost 

Najbolje prodajani izdelki

 

Odpravite vzroke težav in simptomi se bodo poslovili


Ko iščemo zdravje, je potrebno v prvi vrsti misliti na osnovne gradnike naših teles in temelje zdravja: črevesni mikrobiom, imunski sistem in celice.
Tu se namreč skrivajo vzorki za razvoj kroničnih bolezni in preštevilnih zdravstvenih težav, ki se izražajo na različne načine.

Naši izdelki so zasnovani podporo odpravljanja vzrokov, ki vodijo v nastanek sodobnih bolezni. Delujejo preventivno in kurativno. Osredotočajo se na razbremenjevanje telesa od nakopičenih škodljivih snovi,  optimizacijo črevesnega mikrobioma, biomodulacijo delovanja imunskega sistema in podporo regenerativnih celičnih procesov.

Globoko verjamemo, da je odprava vzrokov, ki so pripeljali do posameznih zdravstvenih težav, edina prava pot do povrnitve najoptimalnejšega zdravja in vitalnosti.

 

Ne veste kje in kako začeti?


Tukaj smo, da Vam pomagamo najti pravo pot za Vas.


Izbira najustreznejšega izdelka

V kolikor niste prepričani kateri izdelek je v tem trenutku najprimernejši za vas,
si lahko pomagate s spodnjim vprašalnikom ali pa se naročite na brezplačno svetovanje.

Ime in priimek
Starost
E-mail
Telefon
Način kontakta:
 
Željeni čas kontakta:
 
Sporočilo

Pošlji

Poiščite rešitev zase s pomočjo vprašalnika za podporo pri
POMANJKANJU ENERGIJE IN IZČRPANOSTI

IŠČEM:
 
SPOL:
   
STAROST:
     
ŽELIM:
         


POGLEJ REZULTAT
Potrebujete dodatne informacije? Izkoristite možnost in se prijavite na brezplačen posvet.
Poslali vam bomo obširnejši vprašalnik, ki bo odkril vpogled v vaše stanje in v pogovoru s strokovnjakom boste prejeli plan
najoptimalnejših presonaliziranih rešitev za izboljšanje vašega zdravja in počutja.

+386 31 722 622 I +386 31 722 122 office@eubioma.si
 

5 kjučnih vzrokov
za razvoj bolezni sodobnega časa


Svet se je spremenil in naša telesa mu niso več kos. Katero pot ubrati, da (p)ostanemo zdravi?

 
 

 


 


 

Razlogi za zaupanje


 
 

EDINSTVENE RECEPTURE

Inovativne in znanstveno potrjene recepture so razvite s strani uglednih zdravnikov in znanstvenikov, prvenstveno za podporo terapij v pristopih Biološke medicine, odlične pa so tudi kot vsakodnevne priročne rešitve za preventivno ohranjanje zdravja oz. kot dopolnilo obstoječim terapijam uradne medicine v bolezenskih stanjih.
 

UČINKOVANJE

Edinstveni izdelki so zasnovani za pozitivno učinkovanje na zdravje in so podprti z znanostjo. Sledimo principom celostne in Biološke medicine. Naši partnerji na tem področju so mednarodno prepoznavni strokovnjaki. Njihovo znanje in praktične izkušnje se izkazujejo v paleti naših premium izdelkov.
     

SINERGIČNE SESTAVINE

Visokokakovostne sestavine so izbrane, pridobljene in kombinirane zelo premišljeno. Izrednega pomena pa je tudi edinstvena vrhunska proizvodna tehnologija, ki omogoča maksimalno biodostopnost hranil in s tem najvišjo učinkovitost in vrednost za uporabnika.
 

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA

Zelo smo izbirčni in za nas je dovolj dobro samo najboljše. Naše zavezništvo z vodilnimi tehnološkimi strokovnjaki in proizvajalci na evropskih tleh, nam omogoča dostop do najnovejših in tudi določenih patentiranih proizvodnih tehnologij, ki so zasnovane samo za proizvodnjo naših premium izdelkov in imajo bistven prispevek k celostnemu učinkovanju.
  
   

Izbrano iz Zbirke znanja

Avtor Eubioma
Vnetje možganov?!?! Kaj, kje, kako, zakaj?
15.09.2022
Ali ste se kdaj zalotili z občutkom nejasnih misli, možgansko meglo (zmedenost, pozabljivost, pomanjkanje zbranosti), slabšo možgansko aktivnostjo ali možgansko utrujenostjo, ki se je pojavila po zaužitju posamezne hrane, v času telesnega sistemskega vnetja ali v času, ko ste bili izpostavljeni zunanjim škodljivim dejavnikom – kemikalije, toksini, onesnaževala?

Če ste občutili enega izmed teh simptomov ali več njih, potem ste lahko trpeli za vnetjem možganov. Vnetje možganov je neboleča zdravstvena izkušnja, jo je pa potrebno zelo resno jemati, saj lahko zelo hitro vpliva na razvoj različnih možganskih degenerativnih obolenj: demenca, Alzheimerjeva bolezen, Parkinsonova bolezen in ostale napake v delovanju možganov.
Avtor Eubioma
Dolgotrajni Covid - dodaten izziv za imunski sistem po preboleli okužbi s SARS-CoV-2 virusom
07.09.2022
Če po preboleli okužbi s SARS-CoV-2 virusom še vedno čutite posledice okužbe Covid-19, potem ste razvili stanje, ki ga v medicinski stroki opisujejo kot Dolgotrajni covid (»long-covid«).

Skupni simptomi dolgotrajnega covida so utrujenost, dispneja (zasoplost), zmanjšana telesna zmogljivost, rahlo povišana telesna temperatura (okrog 37,5 °C), problemi s koncentracijo, težave pri iskanju besed, motnje spanja, mišične bolečine, glavobol, slabost, občutek tesnobe,… To je le nekaj simptomov dolgotrajnega covida, vseh skupaj pa naj bi jih bilo več kot 200.

Stanje dolgotrajnega covida lahko traja od 3 do 9 mesecev, je pa dolgotrajni covid še vedno pod drobnogledom raziskovalcev, ki preverjajo in sproti ugotavljajo učinke omenjenega stanja in izražene simptome. Žal se pandemije Covid-19 še nismo rešili, zato se še vedno soočamo z novimi posledicami okužb z različicami korona virusa.
Avtor Eubioma
Vitalna dolgoživost - kako jo doseči?
07.09.2022
Glede na napovedi in trend staranja prebivalstva bo do polovice 21. stoletja delež svetovne populacije, ki je starejša od 60 let, predstavljalo kar 22 % ljudi (2 bilijona). Znanstveniki so dokazali, da vsaka oseba do 65. leta starosti razvije vsaj eno bolezen, ki je povezana s starostjo. Najbolj pogoste so srčno-žilne bolezni (aritmija, infarkt), bolezni centralnega živčnega sistema (Alzheimerjeva bolezen), postmenopavzalna in senilna osteoporoza.
Avtor Eubioma
Vzrok za razvoj tihih vnetij - sindrom prepustnega črevesja ("Leaky Gut")
06.09.2022
Kaj je prepustno črevo (ang. Leaky Gut)?

Sindrom prepustnega črevesja je stanje porušenih tesnih stikov med celicami epitelija črevesne stene. Zdravo črevo vsebuje določeno stopnjo črevesne prepustnosti, ki omogoča absorpcijo hranil. Problem nastane, ko določeni presnovki, bakterije ali druge toksične snovi izzovejo vnetno reakcijo na črevesni steni, ki prekine tesne stike med celicami in jih naredi bolj prepustne. Manjših vnetij običajno ne čutimo, ko se simptomi prepustnega črevesja razširijo na večji del črevesja, pa se lahko manjše vnetje razvije v kronično vnetno črevesno bolezen, ki pa ima zelo nelagodne in boleče simptome.


 


Naravne, učinkovite in varne rešitve za zdravje


 

Zdravje in vitalnost v vseh življenjskih obdobjihCopyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov
Izdelava: MMStudio