Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
5% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjigePridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti
Celostna
obravnava
Brezplačno
svetovanje
Brezplačna
poštnina nad 50 €
Dostop do izvidov

Zdravje poiščite v črevesju


Ste vedeli, da so temelji zdravja že od nekdaj skriti v vašem črevesju? To, kar je Hipokrat modro izjavil, je zdaj potrjeno s sodobno znanostjo – in razkriva pot do boljšega počutja, polnejšega življenja ter obvladovanja bolezni, ki so lahko le posledica neravnovesja v vašem notranjem svetu.


Vsakodnevne tegobe, kot so napihnjenost, prebavne težave, padec energije, znižan libido ali celo miselna zamegljenost, so le signal telesa, da nekaj ni v ravnovesju. Znano je, da več kot 80% bolezni izvira iz vnetnih procesov, ki pravzaprav koreninijo v črevesju. V črevesju domuje tudi vaš imunski sistem, ki vas ščiti pred okužbami in razvojem boleznimi. Torej, če si želite resničnega in dolgotrajnega izboljšanja in zdravja, je čas, da se osredotočite na črevesje.


Nudimo vam ključne rešitve, ki bodo vaše telo popeljale nazaj v harmonijo. Z naravnimi prehranskimi dopolnili terapevtske kakovosti in diagnostičnimi testi vam omogočamo, da prevzamete nadzor nad svojim zdravjem. Ne samo pri lajšanju simptomov in bolezni, tudi pri ohranjanju zdravja, dobrega počutja in vitalnosti. Za vsakogar.


Torej, zakaj čakati? Skočite v raziskovanje, potopite se v globine svojega črevesja in odkrijte ključ do svojega najboljšega jaza. Vaše telo je zasnovano za optimalno delovanje, mi pa vam nudimo orodja, da to dosežete. Pridružite se nam na tej navdihujoči poti k zdravju, energiji in vitalnosti!

Najbolje prodajani izdelki

 


 

Diagnostika Sindroma prepustnega črevesja

 

Pozabite na ugibanja glede svojega zdravja. Naša inovativna diagnostična metoda vam zagotavlja hitre in zanesljive rezultate, ki vam bodo razkrili, ali imate težave s puščajočim črevesjem.
Preprosto, hitro in dostopno - to je korak naprej k boljšemu razumevanju vašega telesa.

 
Ne dovolite več, da vas simptomi vznemirjajo in skrbijo. S testom Prepustnost črevesja boste imeli jasnejši vpogled v svoje zdravje, kar vam bo omogočilo, da se odločate na podlagi dejstev.>
Prevzemite nadzor nad svojim zdravjem in se podajte na pot k boljšemu počutju!
Preberi več
 

Ne veste kje in kako začeti?


Tukaj smo, da Vam pomagamo najti pravo pot za Vas.
V kolikor niste prepričani kateri izdelek je v tem trenutku najprimernejši za vas,
si lahko pomagate s spodnjim vprašalnikom ali pa se naročite na brezplačno svetovanje.

 


Izbira najustreznejšega izdelka

Ime in priimek
Starost
E-mail
Telefon
Način kontakta:
 
Željeni čas kontakta:
 
Sporočilo

Pošlji

Poiščite rešitev zase s pomočjo vprašalnika za podporo pri
POMANJKANJU ENERGIJE IN IZČRPANOSTI

IŠČEM:
 
SPOL:
   
STAROST:
     
ŽELIM:
         


POGLEJ REZULTAT
Potrebujete dodatne informacije? Izkoristite možnost in se prijavite na brezplačen posvet.
Poslali vam bomo obširnejši vprašalnik, ki bo odkril vpogled v vaše stanje in v pogovoru s strokovnjakom boste prejeli plan
najoptimalnejših presonaliziranih rešitev za izboljšanje vašega zdravja in počutja.

+386 31 722 622 I +386 31 722 122 office@eubioma.si
 

5 kjučnih vzrokov
za razvoj bolezni sodobnega časa


Razkrinkajte na videz skrite dejavnike, ki močno vplivajo na zdravje v sodobnem svetu in odkrijte pot da (p)ostanete bolj zdravi!

 
 

 


 


 

Zaupajte nam in izberite najboljše zase

 
 

Moč unikatnih receptur

Naši izdelki neprimerljivo izstopajo. Razviti s strani priznanih zdravnikov in znanstvenikov. Oblikovani so za podporo Biološki medicini, celostni integrativni veji evropske medicine, ter kot učinkovita vsakodnevna podpora vašemu zdravju.


Dokazano učinkoviti

Zagotavljamo znanstveno podkrepljene pozitivne učinke. Naše izdelke podpira svetovno prepoznavno strokovno znanje, sledimo načelom celostne medicine ter sodelujemo s priznanimi mednarodnimi partnerji.
   

Bogata zgodovina zaupanja

Naši izdelki so zvesti spremljevalci tistih, ki prevzemajo aktivno vlogo pri svojem zdravju. Prav tako jih izbirajo posamezniki, ki iščejo rešitve zunaj običajnih medicinskih smernic. Učinkovitost naših izdelkov potrjujejo vodilne evropske klinike celostne Biološke medicine.

Napredna tehnologija

Sodelujemo s tehnološkimi prvaki. Naši premium izdelki se rojevajo z uporabo inovativnih, patentiranih proizvodnih tehnik. Zagotavljamo optimalno biodostopnost in vrhunsko učinkovitost - za vaše dobro počutje.

 

    Skupaj gradimo pot k zdravju in vitalnost.
 

Izbrano iz Zbirke znanja

Avtor Eubioma
Prehranske vlaknine so zakon
27.06.2024
Kaj je ena od najboljših stvari, ki jo lahko storite v poletnem času, da poskrbite za svoje zdravje od znotraj in navzven? Odgovor na to vprašanje je…

OBISK TRŽNICE s svežim lokalnim sadjem in zelenjavo.
Avtor Eubioma
Prehranske vlaknine - 5 enostavnih receptov za vsakodnevno pokrivanje potreb po vlakninah
27.06.2024
30 g prehranskih vlaknin na dan se sliši zelo malo, ampak ljudje imamo velike težave pri doseganju tega dnevnega prehranskega cilja.
Doseganje tega bi lahko nekako primerjali z doseganjem dnevnega cilja za gibanje, ki nekako znaša 10.000 korakov na dan.
Avtor Eubioma
Kako izboljšati VO2 max in doseči zavidljivo kondicijo?
09.04.2024
VO2 max, ali maksimalni volumen kisika, je ključni pokazatelj aerobne zmogljivosti in zdravja srca in ožilja posameznika.

Meri največjo količino kisika, ki ga vaše telo lahko porabi med intenzivno vadbo, in se izraža v mililitrih kisika, ki se uporabi v eni minuti na kilogram telesne teže (ml/kg/min).

Vrednost VO2 max zagotavlja dragocen vpogled v učinkovitost, s katero vaše telo prenaša in uporablja kisik, kar v osnovi odraža raven vzdržljivosti in potencialno atletsko zmogljivost.
Avtor Eubioma
Razstrupljanje – Prvi korak k dolgoživosti
08.03.2024
V sodobnem svetu se vse pogosteje srečujemo s skritimi grožnjami za naše zdravje, med katerimi so še posebej zaskrbljujoče per- in polifluoroalkilne snovi (PFAS). Ti trajni okoljski onesnaževalci, zaradi svoje dolgoživosti poznani tudi kot "večne kemikalije", se nahajajo v številnih vsakdanjih izdelkih, od nepremočljivih oblačil do čajnih vrečk. Nedavni incidenti in raziskave razkrivajo, da je več kot 40% poletnega konvencionalnega sadja in zelenjave na evropskem trgu obremenjeno s PFAS, kar poudarja nujnost našega osveščanja in ukrepanja proti tem skritim toksinom. 

Naravne, učinkovite in varne rešitve za zdravje.

Na voljo tudi v lekarnah in specializiranih prodajalnah 

Zdravje in vitalnost v vseh življenjskih obdobjihCopyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov