Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
5% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjigePridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti
Celostna
obravnava
Brezplačno
svetovanje
Brezplačna
poštnina nad 50 €
Dostop do izvidov
AKCIJA

Paket Prepustno črevesje

Pakiranje:
Količina:
153,80 €
139,90 €
zdravje črevesja zaščita in regeneracija celic mikrobiom imunski sistem  dolgoživost


  • Vse kar potrebujete za odpravljanje Sindroma prepustnega črevesja.
  • Celovita podpora za zdravje črevesja po protokolu Biološke medicine.
  • Naravna podpora telesa in podpora procesom samozdravljenja.
  • Za dolgoročno ohranjanje zdravja in mladostne vitalnosti.

Opis


Napihnjenost, napenjanje, bolečine v trebuhu, driska, zaprtje, preobčutljivost na določena živila? Težave s kožo? Glavoboli? Utrujenost in pomanjkanje energije? Celo kronične bolezni?
Ne, niste sami! Težave, ki smo jih omenili, so si povsem različne, a imajo običajno nekaj skupnega: - poškodbe na črevesni steni, ki jih poznamo pod imenom Sindrom prepustnega črevesja.

Ker alopatska medicina pogosto odpravlja le simptome, vzrok za vaše težave večinoma ostane spregledan. Težave s kožo in utrujenost namreč ne povežemo ravno s črevesjem »na prvo žogo«, kajne? Pa bi ju morali!

Zvišana prepustnost črevesja ne vodi samo v razvoj mnogih neprijetnih simptomov, temveč tudi do veliko resnejših težav, kot so kronične in avtoimunske bolezni.
Posameznikov s tovrstnimi težavami je vedno več, zato se zavedamo, da je o odpravi sindroma prepustnega črevesja potrebno govoriti čim več. S tem lahko preprečimo razvoj mnogoterih bolezni, odpravimo vzroke številnih neprijetnih simptomov in celo izboljšamo stanje kroničnih in avtoimunskih bolezni.

Zdravniki biološke medicine namreč ugotavljajo, da ima preko 80% ljudi s kroničnimi, avtoimunskimi in nevrološkimi obolenji sindrom prepustnega črevesja in v velikem primeru številni simptomi izzvenijo oz. obolenja celo izginejo, ko se črevesje pozdravi in se pogasijo pridružena vnetja.

Zdravljenje sindroma prepustnega črevesja je večplastni proces – potrebno je namreč znižati vnetja, "popraviti mehanizme” črevesne stene, obnoviti črevesno sluznico, da bo lahko naprej uspešno varovala črevesno steno in uglasiti mikrobiom.

Kako torej pristopiti k težavi?
  1. Najprej je potrebno pogasiti vnetja in »zakrpati« prepustno črevesno steno. Neotosil je inovativno prehransko dopolnilo s kompleksom biodostopnih polifenolov in bioaktivnih vitaminov, namenjeno prav regeneraciji črevesja. Biodostopni polifenoli, zeliščni izvlečki in bioaktivni vitamini v Neotosilu namreč podprejo celice na točno tistih mestih, kjer je to najbolj potrebno – tam, kjer so tesni stiki v črevesni steni popustili.

  2. Ko uspešno zakrpamo črevesno steno, moramo pomagati še črevesni sluznici - da bo lahko uspešno ščitila črevesno steno. Za zdravje črevesne sluznice je pomemben uravnovešen črevesni mikrobiom – zanj pa najlažje in najhitreje (po)skrbimo z rednim uživanjem Multi EM fermenta: napitka, ki v dnevnem odmerku vsebuje kar 20 milijard dobrodejnih bakterij iz 31 različih sevov z dobrodejnimi pre- in postbiotiki iz 31 raznovrstnih rastlinskih virov!

  3. Za neposreden vpliv na homeostazo črevesja je potrebno še dnevno uživanje kakovostnih, visoko koncentriranih in neoksidiranih omega 3 maščobnih kislin EPK in DHK. Za vidne rezultate je potrebno preko 2.000 mg EPK in DHK dnevno v trigliceridni obliki. Tako visokim standardom ustreza edino Premium Asta Omega 3.
S tovrstnim celostnim pristopom ne zakrivamo simptomov, ampak telesu omogočimo, da se ozdravi samo!

Niste prepričani, da se vzrok vaših težav skriva v puščajočem črevesju? Potem lahko opravite hiter in dostopen test Prepustnost črevesja.

Z dobrim počutjem, več energije, boljšim razpoloženjem in vitalnim telesom se lahko lotite vseh izzivov, ki vam jih na pot postavi življenje. Paket Prepustno črevesje je bil premišljeno sestavljen prav zato, da vam pomaga doseči vitalnost in zadovoljstvo, ki žari navzven!

Paket vsebuje naslednje izdelke: Multi EM ferment® 500 ml, Neotosil 250 ml, Premium Asta-O3 250 ml 
 Multi EM ferment®
NeotosilVeč o izdelkuPREMIUM Asta-O3Več o izdelku
 
 

Mnenja in ocenaCopyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov