Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
5% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjigePridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti
Celostna
obravnava
Brezplačno
svetovanje
Brezplačna
poštnina nad 50 €
Dostop do izvidov
AKCIJA

Immunocar®, 100 kps

Na zalogi
Immunocar – kompleks najpomembnejših hranil za dobro delovanje imunskega sistema: D3 + C + Zn v visokih odmerkih. Z nekislo, želodcu prijazno obliko vitamina C, s podaljšanim sproščanjem.
Količina:
39,90 €
19,95 €
V košarico
 
Imunski sistem antioksidanti
 
  • 3 esencialna hranila za vsak dan.
  • Naravna podpora odpornosti.
  • Varuje zdravje v času respiratornih obolenj.
  • Potrebam prilagojeni odmerki in odlična absorpcija.
  • Ekonomična polnitev 13,30 € / mesec za 3 hranila!

Opis

 
  Immunocar združuje kombinacijo esencialnih hranil, vitamina C, vitamina D in cinka, ki jih telo vsakodnevno potrebuje za optimalno delovanje imunskega sistema, a jih težko dobi v zadostni količini iz običajne prehrane. Prednost kombinacije je predvsem v sinergijskem delovanju vseh treh učinkovin, ki nudi imunskemu sistemu boljšo podporo, kot če bi jih uživali posamično.

Vitamin C je ena od najbolj prepoznavnih vitalnih snovi, ki je esencialnega pomena za naše zdravje in jo moramo v telo vsakodnevno v zadostni količini vnašati s prehrano. Deluje kot močan antioksidant v boju pri odpravljanju posledic oksidativnega stresa, ki jih povzročijo prosti radikali v telesu in je izjemno pomemben za podporo optimalnemu delovanju imunskemu sistemu. V izdelku Immunocar se vitamin C nahaja v esterificirani obliki, ki je neklisla in želodcu prijazna oblika.

Esterificirana oblika vitamina C je lipofilna oblika vitamina C, ki je ustvarjena za doseg tkiv, ki jih običajen vitamin C (askorbinska kislina) ne more. Ker je topen v maščobi, se absorbira v celične membrane in se dlje časa zadrži v telesu. Izkazalo se je, da je ta oblika koristna za zaščito lipidov pred peroksidacijo in še predvsem pomembna za prenos vitamina C v nevronska tkiva. Študije kažejo na bistveno višji izkoristek vitamina C v estreficirani obliki in posledično boljšo učinkovitost, v primerjavi z vodotopno askorbinsko kislino, ki se zlahka izgubi v urinu.

Vitamin D je še en izmed nujno potrebnih vitaminov za dobro delujoč imunski sistem, ki nam ni na voljo vsakodnevno. Vitamin D v največji meri dobimo z rednim izpostavljanjem sončnim žarkom v poletnem obdobju. Telo ga je sposobno shranjevati, a njegove zaloge običajno že z jesenjo pričnejo upadati. Pomanjkanje vitamina D vodi v oslabljen imunski sistem, najpogosteje se pokaže v obliki težav z respiratornim sistemom. V izdelku Immunocar je vitamin D v obliki holekalficerola, vitamina D3, ki se pridobiva iz lanolina.
 
        Cink je drugi najpomembnejši element v sledeh v telesu, ki sodeluje v preko 300 encimskih procesih in je izjemnega pomena tudi za samo delovanje imunskega sistema. Telo ga ne zna shranjevati, zato je pomemben vsakodneven vnos. Za pomanjkanjem cinka trpijo predvsem starejši, kadilci in tisti, ki redno uživajo alkohol. Dodatno pozornost na primeren dnevni vnos bi morali polagati še predvsem vegani in vegetarijanci, telesno aktivni ljudje in nosečnice. V izdelku Immunocar je cink v kelatirani obliki, ki zagotavlja visoko absorpcijo in biorazpoložljivost.

Imunski sistem je naš notranji zdravnik, ki nas lahko ubrani pred vsakršno boleznijo, seveda če deluje normalno in so mu vsakodnevno zagotovljena vsa potrebna hranila. Sedež imunskega sistema se nahaja v črevesju, kjer je nenehno v interakciji s črevesnim mikrobiomom. Črevesni mikrobiom predstavlja temelj dobro delujočemu imunskemu sistemu in od njegovega stanja je odvisno tako delovanje imunskega sistema, kot tudi sama absorpcija hranil. Uglašen mikrobiom je torej predpogoj za dobro delovanje imunskega sistema.

Immunocar je primeren tako za preventivo, saj nam nudi hranilne snovi nujno potrebne za vsakodnevno optimalno delovanje imunskega sistema, kot tudi za naravno dopolnitev klasičnemu zdravljenju, kadar je bolezen izražena.

Polnitev 100 kapsul zadostuje za do 3 mesece uporabe.
 
 
 

KakovostImmunocar vsebuje certificirane premium aktivne sestavine. Vitamin C v esterificirani obliki je želodcu prijazna oblika, ki jo odlikuje tudi podaljšno delovanje v telesu. Kelatirna oblika cinka zagotavlja visoko absorpcijo in biorazpoložljivost.

 
BREZ umetnih barvil, konzervansov ali pomožnih/tehničnih snovi. Polnilo kapsule iz ekološke riževe luske (Orzya sativa).

 
Immunocar ne vsebuje glutena, soje, mleka, alkohola in drugih alegenov. Izdelek je primeren tudi za vegane.
 
 

Immunocar® - rok uporabe najmanj do konca meseca junija 2024 (30.6.2024).

Navodilo za uporabo
Priporočen dnevni vnos: 1-2 kapsuli na dan, pred obrokom, z veliko vode.
 
Navodilo za shranjevanje

Shranjevati v dobro zaprti embalaži in na suhem mestu. Zaščititi pred vročino in direktno sončno svetlobo. Shranjevati izven dosega otrok!

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Opozorila

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Nosečnice, doječe matere, otroci in mladostniki, še posebej kadar uživajo tudi druga zdravila ali kadar obstajajo alergije na določene sestavine, naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom.

Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana in ter zdrav način življenja
Sestavine: hidroksipropilmetilceluloza (ovoj kapsule), askorbil palmitat (esterificirana oblika vitamina C), cink kelat, riževe vlaknine (sredstvo za povečanje prostornine), holekalciferol (Vitamin D3 iz lanolina).

Povprečna hranilna vrednost
Sestavine V 1 kapsuli % PDV*
Vitamin C-palmitat
   od tega vitamin C
350mg
  140 mg
437,5 %
  175 %
Vitamin D3 2.000 IE 1.000 %
Cink (kelat) 21 mg 210 %
*PDV – v EU priporočeni dnevni vnosi

Neto količina: 100 kapsul

Proizvajalec: Za Eubioma d.o.o. skrbno proizvedeno v Evropi.

Cink ima vlogo pri delo­vanju imunskega sistema.
Cink ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stre­som.
Cink ima vlogo pri delitvi celic.

Vitamin C prispeva k delo­vanju živčnega sistema.
Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega siste­ma.
Vitamin C ima vlogo pri zaščiti celic pred oksida­tivnim stresom.
Vitamin C prispeva k zmanj­ševanju utrujenosti in izčrpa­nosti.
Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema med intenzivno telesno dejavnostjo in po njej.

Vitamin D prispeva k delo­vanju imunskega sistema.
Vitamin D ima vlogo pri delitvi celic.


Mnenja in ocena

Pogosta vprašanja Kakšen je optimalen dnevni odmerek vitamina D?
Optimalen dnevni odmerek vitamina D za zaščito zdravje za odrasle osebe se giblje okoli 2.000 IE. Splošna priporočila so sicer nižja, študije pa kažejo, da je podhranjenost z vitaminom D velika tudi v Sloveniji, kar se kaže tudi v številu in zapletenosti respiratornih obolenj v zadnjih letih.
 Koliko vitamina D je v Immunostar?
Ena kapsula Immunostar vsebuje 2.000 IE vitamina D3. 100 kapsul v lončku zadostuje za 100 dni uporabe. 
 Zakaj je dobro uživati vitamin D, vitamin C in cink prav vsak dan?
Vitamin C, vitamin D in cink so ključna hranila, jih imunski sistem vsakodnevno potrebuje za normalno delovanje. Za vse tri velja, da težko pokrijemo njihove potrebe z običajno prehrano. Kombinacija vitamina C, vitamina D in cinka deluje sinergijsko, uživanje vseh skupaj v eni kapsuli pa je nenazadnje tudi bolj ekonomično, kot uživanje vsakega posebej.


Copyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov
Izdelava: MMStudio