Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
5% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjigePridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti
Celostna
obravnava
Brezplačno
svetovanje
Brezplačna
poštnina nad 50 €
Dostop do izvidov

Immuno*m™ prevent

Na zalogi
Immuno*m prevent - naraven polipetidni laktični ferment z biomodulatornim delovanjem za povračanje ravnovesja v delovanju imunskega sistema.
Pakiranje:
Količina:
270,00 €
V košarico
imunski sistem življenje
 
  • Biomodulacija imunskega sistema.
  • Polipeptidni laktični ferment.
  • Za vzdrževanje zdravja in ohranjanje visoke vsesplošne kondicije.
  • Preventiva, anti-aging in well-aging.

Opis

 
Imunski sistem je naš notranji zdravnik, ki lahko prepreči, odpravi in pozdravi vse bolezni, če seveda deluje optimalno. Kaj pa ko "zboli” imunski sistem? Takrat ne pride v poštev običajna praksa krepitev imunskega sistema, temveč je potrebno pozdraviti sam imunski sistem. Potrebuje modulacijo, ki bo medsebojno uravnala osi imunskega sistema in njegovo delovanja pripeljala nazaj v harmonijo. 

Modulacija imunskega sistema torej ni (samo) krepitev imunskega sistema. V nekem delu krepi tiste funkcije, ki delujejo slabše, na drugi strani umirja tiste funkcije, ki so previsoko aktivne. Gre torej za uravnavanje razmerij Th1 im Th2 osjo imunskega sistema in različnimi celicami imunskega sistema.

Biomodulacija imunskega sistema pomeni, da se za modulacijo imunskega sistema poskrbi na naraven, neagresiven način.

Ozaveščenost o pomembnosti uravnoteženega delovanja imunskega sistema je vse višja. Brezhibno delovanje imunskega sistema je pomembno tako za vzdrževanje zdravja, kot tudi za preprečevanje bolezni, blažitev simptomov kroničnih zdravstvenih težav in hitrejše okrevanje ob/po bolezni.

Immuno*m prevent je namenjen preventivni biomodulaciji imunskega sistema. Priporoča se vsem, ki so izpostavljeni raznovrstnemu stresu, škodljivim okoljskim dejavnikom in nezdravemu življenjskemu stilu, ki lahko aktivirajo izražanje bolezenskih genov. Immuno*m prevent zadostuje za 60 dni uporabe.

Za modulacijo imunskega sistema ob/po bolezni je na voljo terapevtska različica Immuno*m dialy. Immuno*m daily je standarni del celostnih terapij Biološke medicine v številnih državah.
Za naročila in več informacij o Immuno*m dialy smo vam na voljo telefonsko (031 722 622).

 
Uglasite delovanje imunskega sistema, da bo lahko dobro (po)skrbel za vaše zdravje!
 
 
 

KakovostPoseben proizvodni proces

Najnovejša vrhunska nemška proizvodna tehnologija fermentacije, granulacije in mikronizacije, ki je bila zasnovana izključno in samo za proizvodnjo tega posebnega izdelka, omogoča dostavo in distribucijo aktivnih učinkovin na točno prava mesta v telesu, kjer lahko v maksimalni meri pričnejo s svojim pozitivnim učinkovanjem.
 

 Znanstveno dokazno učinkovanje

Harmonizacija medsebojnega delovanja različnih delov imunskega sistema in aktivacija ter porast ključnih celic imunskega sistema, kot so makrofagi, celice naravne ubijalke (NK) in dendritične celice so bili dokazani z neodvisnimi znanstvenimi študijami.
 Delovanje potrjeno v praksi

Izdelki Immuno*m so rezultat večletnih kliničnih preizkušanj, ki so v praksi Biološke medicine potrdila učinkovitost pozitivnega delovanja na modulacijo imunskega sistema in posledično vsesplošen prispevek k zdravju in vitalnosti.
 
 
Navodilo za uporabo

Priporočena dnevna količina je 1 kapsula, pred obrokom z zadostno količino vode.

Navodilo za shranjevanje

Hraniti v suhem in hladnem prostoru. Zaščititi pred vročino in direktno sončno svetlobo. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Opozorila

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Nosečnice, doječe matere, otroci in mladostniki, še posebej kadar uživajo tudi druga zdravila ali kadar obstajajo alergije na določene sestavine, naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom.
Sestavine: Sestavine: modificiran koruzni škrob (sredstvo za povečanje prostornine), želatina (ovoj kapsule), LAKTOZA premazno sredstvo, Laktobacili (L.animalis, L.acidophilus, L.bulgaricus, L.lactis, B.bifidum, B.longum, B.lactis), kvasovke, polipeptidi iz fermentiranega MLEKA, kolostrum, hondroitin sulfat, holekalciferol, palmovo olje
Sestavine
Sestavine V eni kapsuli %PDV*
Vitamin D3 3,75 µg 75
Laktobacili > 2,5x10^6 cfu**/g  
Kvasovke prbl. 2,5x10^3 cfu**/g  
Kolostrum 1.500 µg  
Palmovo olje prbl. 3 mg  
*Priporočen dnevni vnos v EU
*colony forming unit / enote, ki tvorijo kolonije


Neto količina: 18 g / 60 kapsul

Proizvajalec: Za Eubioma d.o.o. skrbno proizvedeno v Nemčiji.

Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema. 


Mnenja in ocena

Pogosta vprašanja Kako makrofagi sodelujejo pri varovanju zdravja?
Makrofagi nastajajo iz monocitov in ščitijo telo pred patogenimi mikroorganizmi. Delujejo kot prva obrambna linija telesa, ki prepoznava, ujame in uničuje tujke v telesu ter jih posreduje T-limfocitom, spodbuja njihovo delitev, diferenciacijo B-limfocitov, itd.
 Kaj so naravne celice ubijalke (NK)?
Naravne celice ubijalke (NK) so limfociti prirojenega imunskega sistema, odgovorni za prepoznavanje in nevtralizacijo celic, okuženih z virusi ali bakterijami, pa tudi rakavih celic. NK celice delujejo takoj, medtem ko se imunski odziv drugih celic, kot so limfociti T, aktivira z zakasnitvijo.
 Kaj je Th1/Th2 ravnovesje?
Ravnovesje Th1/Th2 je ravnovesje med aktivacijo provnetnih citokinov (IL-1, IL-6, TNF) s strani limfocitov Th1 in protivnetnih citokinov (IL-10, TGF-ß) s strani limfocitov Th2. Ravnovesje med temi citokini omogoča telesu, da se bori proti okužbam in nato zmanjša imunski odziv ter obnovi tkivo.


Copyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov
Izdelava: MMStudio