Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
5% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjigePridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti
Celostna
obravnava
Brezplačno
svetovanje
Brezplačna
poštnina nad 50 €
Dostop do izvidov
AKCIJA

30 dnevni ENERGY paket

Pakiranje:
Količina:
129,70 €
119,90 €
biološki anti-aging celična zaščita vitalnost mladostna energija antioksidant razpoloženje
  • Edini znanstveno dokazan biološki anti-ageing.
  • Podaljšano življenje celic.
  • Boljša koncentracija in spomin.
  • Ojačan imunski sistem.
  • Povrne občutek mladosti, vitalnosti in dobro razpoloženje.

Opis

 
Mladostnost in vitalnost pomenita predvsem zvrhano mero energije, splošno dobro počutje in zdravje, ki omogočajo premagovanje hitrega tempa življenja dandanes. Za ohranjanje, pa tudi vračanje vitalnosti je potrebno poskrbeti za prav vsako celico telesa posebej, saj te celice gradijo naša tkiva in organe. Na takšen način telo pomaljujemo od znotraj navzven, kar je edina dolgoročno uspešna metoda.

NADH Original Instant Power bo poskrbel za maksimalno proizvodnjo energije v celičnih mitohondrijih in podaljšal življenjsko dobo celic. Več ATP energije je celicam na voljo, bolje lahko delujejo in posledično dlje živijo. Tako NADH poskrbi za vitalnost in upočasni staranje celotnega telesa.

NADH je namreč edina snov z znanstveno dokazanim delovanjem proti staranju, patentirana NADH formulacija ima poleg naravnega biološkega anti-ageinga še preko 50 drugih patentov za terapevtsko uporabo.

Samo patentirana formulacija v podjezični obliki zagotavlja stabiliziran in biodostopen NADH, ki ga telo lahko dejansko absorbira in uporabi.

Da pa poskrbimo za splošno zdravje in dobro počutje, moramo najprej poskrbeti tudi za sam temelj našega zdravja - črevesje. Vloga črevesnega mikrobioma se nikakor ne zaključi pri vplivu na stanje in procese v črevesju – raziskave zadnjih let so potrdile vpliv mikrobima na vse od bolečine, počutja, spanja, stresa, koncentracije, do tega kako naše telo uporabi hrano, ki jo zaužijemo in kako se bojuje proti infekcijam. Urejen črevesni mikrobiom je tesno povezan tudi z zmanjšano potrebo po poseganju po sladkem, vpliva pa celo na krvni tlak in na zmanjšanje motenj spanca.

V izdelku Multi EM ferment® se nahaja 31 različnih sevov dobrodejnih bakterij (EM), ki poskrbijo za uglasitev črevesnega mikrobioma.

Paket vsebuje: 30 lingvalet NADH Original Instant Power in 2x Multi EM ferment® 500 ml, kar zadostuje za 1 mesec uporabe. Priporoča se vsak dan 30 ml Multi EM ferment(r) in 1 lingvaleta NADH.
 
 
 


Dodatne

informacije
Multi EM ferment®

 
NADH Original Instant Power®
 
 

Mnenja in ocenaCopyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov