Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
5% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjige



Pridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti
Celostna
obravnava
Brezplačno
svetovanje
Brezplačna
poštnina nad 50 €
Dostop do izvidov

Sinergija naravnih učinkovin za zdravje kosti in sklepov


Izzivi, povezni z gibljivostjo, zdravjem sklepov in kosti se vse pogosteje pojavljajo že kmalu po 40. letu in lahko močno prizadenejo kakovost življenja. Bolečine v sklepih lahko enostavna vsakodnevna opravila spremenijo v pravo malo nočno moro, krhkost kosti pa med drugim predstavlja nenehen strah pred poškodbami.

Poleg redne telesne aktivnosti, gibanja, vadbe in zdrave prehrane pri preprečevanju bolečin v sklepih in izboljševanju moči kosti lahko veliko pripomorejo 3 naravne učinkovine:

   1. Silicij - ohranja močne kosti in izboljšuje ravni kolagena

Silicij je temeljni element za ohranjanje močnih kosti in tvorbe lastnega kolagena. Količina silicija z leti upada, njegovo pomanjkanje pa se pogosto pojavi tudi zaradi sodobnih prehranjevalnih navad, ki vsebujejo manj naravnih virov silicija. Posledica tega je slabša gostota kosti in zmanjšana proizvodnja kolagena, kar vodi do hitrejšega staranja kože in šibkejših kosti.

   2. Glukozamin - ščiti in obnavlja sklepe

Glukozamin prispeva k obnovi poškodovanega hrustanca, zmanjšuje vnetja, povezana z artritisom, maže sklepe, lajša bolečine v sklepih in povečuje gostoto kosti. Raziskave kažejo, da glukozamin igra vlogo pri razvoju in napredovanju degenerativnih bolezni sklepov. Ta sestavina je ključna za ohranjanje zdravih sklepov in preprečevanje njihove obrabe.

   3. Bor - podpira zdravje kosti in preprečuje razvoj osteoporoze

Bor ima pomembno vlogo pri osteogenezi, njegovo pomanjkanje pa negativno vpliva na razvoj in regeneracijo kosti. Bor vpliva na proizvodnjo in delovanje steroidnih hormonov, preko katerih ta mikroelement pomaga pri preprečevanju izgube kalcija in demineralizaciji kosti. Vse kaže na to, da je bor zelo pomembno hranilo za zdrave kosti in sklepe.

Sinergijski učinek za maksimalno učinkovitost

Kombinacija mikroniziranega silicija, glukozamina in bora, ki se nahaja v prehranskem dopolnilu QuantumSIL PLUS ustvarja močno sinergijo, ki izboljšuje gibljivost, podpira zdravje sklepov, povečuje gostoto kosti in spodbuja proizvodnjo kolagena. Ta kombinacija zagotavlja, da so učinki izrazitejši in dolgotrajnejši, kar je ključnega pomena za ohranjanje vitalnosti in zdravja v zrelejših letih.

Za vse, ki iščete naravne načine za izboljšanje zdravja kosti in sklepov, je kombinacija mikroniziranega silicija, glukozamina in bora v QuantumSIL PLUS odlična izbira. Ta sinergija prinaša obljubo večje gibljivosti, prožnejših sklepov, močnejših kosti in višje naravne proizvodnje kolagena. Z redno uporabo lahko naredite velik korak k ohranjanju in izboljšanju svoje gibljivosti in vitalnosti.


Januar 2024
Copyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov
Izdelava: MMStudio