Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
5% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjigePridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti
Celostna
obravnava
Brezplačno
svetovanje
Brezplačna
poštnina nad 50 €
Dostop do izvidov

NADH 10 lng

NADH je naravno prisotna biološka snov v telesu, ki se vključuje v preko 1.000 procesov. Med najpomembnejšimi sta ključna vloga pri proizvodnji ATP celične energije ter ohranjanje in popravljanje zdravja celic, s čimer med drugim prispeva tudi k daljšemu in bolj vitalnemu življenju.
Pakiranje:
Količina:
16,90 €
energija celična zaščita antioksidant živčni sistem kognitivne funkcije
 
 • Stabiliziran NADH z visoko stopnjo biodostopnosti.
 • Podjezična oblika edina omogoča hitro in učinkovito absorpcijo.
 • Več energije za vsakodnevne izzive.
 • Odlična podpora ob vsakovrstnih naporih.
 • Naraven biološki anti-aging.

Opis


Se še spomnite, ko ste bili stari 20 let, polni energije in zmožni žurati pozno v noč ter se naslednje jutro povsem sveži podati na predavanja ali v službo? Kako pa vam gre po 30. letu in naprej?

V začetku dvajsetih smo doživeli vrhunec svoje energije, vendar se po tem začne proizvodnja hormonov in koencimov v telesu zmanjševati. To pojasnjuje nižjo raven energije, slabšo koncentracijo, vzdržljivost in nenazadnje tudi nižji libido.

Vemo, kako frustrirajoče je soočanje s pomanjkanjem energije, slabo koncentracijo, spominom, vzdržljivostjo in zmogljivostjo. Na žalost se s tem sooča skoraj vsak po 30. letu starosti, vendar to ni nujno.

Si tudi vi želite drugače? Več energije, boljšega fokusa in spomina? Želite živeti življenje v polnem zagonu in preživeti neprecenljiv čas s svojimi najbližjimi? Berite naprej.

NADH, znan tudi kot koencim 1, je naravno prisotna biološka snov v telesu, ki igra ključno vlogo pri proizvodnji energije, ki je pomembna za delovanje čisto vsake celice v telesu. Zaradi tega pozitivni učinki NADH segajo v prav vsak del telesa.

Telo NADH proizvaja v izjemno zapletenih kemičnih reakcijah znotraj mitohondrijev. NADH reagira s kisikom in tako ustvari energijo v obliki molekul ATP. Več NADH je na voljo celici, več energije lahko proizvede.

NADH zagotavlja energijo za večino procesov v telesu, od mišične aktivnosti in regeneracije do dihanja. Pomanjkanje NADH lahko povzroči ne le pospešeno staranje, ampak tudi različne neprijetnosti, kot so utrujenost, slab spanec, nizka fizična zmogljivost, slabša mentalna jasnost, zmanjšan libido, .idr. Nizke ravni NADH se lahko pojavijo že zgodaj v življenju.

NADH je sicer prisoten tudi v hrani, zlasti v surovem mesu in ribah, vendar ga toplotna obdelava hrane uniči, zato ga praktično ni mogoče nadomestiti s prehrano.

S staranjem se ravni NADH v telesu zmanjšujejo, prepolovijo se vsakih 20 let življenja. Hkrati slaba prehrana, prekomerno uživanje alkohola, kajenje in izpostavljanje soncu dodatno izčrpavajo NADH. Z leti in življenjskim stilom tako NADH upada, na drugi strani pa sodoben način življenja od nas terja vedno več energije.

Stabilna in biodsotopna oblika NADH je ključna za nadomeščanje pomanjkanja NADH v telesu in prav to zagotavlja NADH Original Instant Power.

Stabiliziran NADH Original Instant Powerv 20 minutah poveča telesno in mentalno energijo ter izboljša pozornost in koncentracijo. Naravna energija za vsakogar.

NADH je na listi varnih dopolnil, ki se lahko uporabljajo tudi v vrhunskih športih.

Za vse, ki želite ohraniti mladostno telesno in duševno vitalnost in živeti življenje v polnem zagonu.
 
 
 
 

KakovostStabilizirana formulacija

NAHD je izredno reaktivna snov, ki se hitro prične izgubljati. Edino patentirana stabilizirana oblika NADH je stabilna in zagotavlja celotno razpoložljivost vsebnosti NADH najmanj do konca roka uporabe izdelka.

 Podjezična oblika

Optimalna absorpcija se lahko zagotovi edino s stabiliziranimi izdelki v obliki lingvalet, ki se stopijo pod jezikom – s tem se omogoči neposredna absorpcija v krvni obtok in takojšnje učinkovanje.
 
 
Navodilo za uporabo

1-2 lingvaleti dnevno, raztopiti pod jezikom.
Lingvalete se lahko zaužijejo kadarkoli – najbolje v jutranjem/dopoldanskem času, pred obroki.

Navodilo za shranjevanje

Zaščitite pred vročino in direktno sončno svetlobo. Shranjevati na suhem, pri temperaturah pod 25°C.


Opozorila

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana in ter zdrav način življenja.
 
Sestavine: manitol (sladilo), NADH (koencim 1), natrijev karbonat (sredstvo za uravnavanje kislosti), hidroksi propil metil celuloza (stabilizator), naravna sadna aroma, biotin.

 
BREZ sladkorja, škroba, kofeina, kvasa, mleka, konzervansov, umetnih arom in barvil.

NE VSEBUJE nedovoljenih doping snovi.

Povprečna hranilna vrednost
 
Hranilna vrednost V 1 lingvaleti % PDV*
NADH (Koencim 1)  20 mg  
Biotin 20 µg 40%
 *Priporočen dnevni vnos v EU


Neto količina: 10 lingvalet (1,4 g) / 30 lingvalet (4,2 g) / 60 lingvalet  (8,4 g)

Proizvajalec: Prof. Birkmayer Laboratorien GmbH, A-1010 Dunaj, Avstrija

 
Biotin prispeva k sproščanju energije pri presnovi, delovanju živčnega sistema in normalnemu psihološkemu delovanju.

  Mnenja in ocena

  Pogosta vprašanja   Kaj je razlika med NADH v kapsulah in NADH v podjezičnih pastilah?
  Razlika med uživanjem NADH v kapsulah ali tabletah in v podjezičnih pastilah je ogromna.
   
  Študije kažejo, da NAD(H) ne more prestopiti črevesne pregrade. V tankem črevesju ga razgradijo črevesne epitelne celice, nato pa ga številni črevesni encimi pretvorijo v različne metabolite, ki lahko prečkajo črevesno pregrado in se ponovno predtovrijo v NAD. Na tak način pride do nižje pretvorbe in počasnejšega učinkovanja, ki se meri v urah.  
   
  Stabiliziran NADH v podjezični obliki pa lahko neposredno vstopi v krvni obtok in se v nespremenjeni obliki takoj vključi v cikel celičnega dihanja. S tem telo uporabi celotno količino NADH, njegovo delovanje pa se opazi že v 20 minutah po zaužitju.
   Kaj je razlika med NAD, NADH, NAD+ in NMN?
  NAD, NADH in NAD+ so molekule, ki so vključene v naravno proizvodnjo celične energije z razgradnjo hrane.
   
  NAD je nikotinamid adenin dinukleoptid, NAD+ in NADH pa sta dve različni plati te molekule. NAD+ je "aktivna” oblika in sodeluje v procesih, kjer se energija porablja, NADH pa "reducirana” oblika, ki se vključuje v procese, kjer energija nastaja.
   
  Z dodajanjem NADH dobimo učinkovitejšo obliko NAD, in s tem imajo celice na voljo tako več NADH, kot tudi več NAD+.  
   
  NMN je prekurzor NAD, kar pomeni da se preko različnih procesov na koncu preoblikuje v NAD+ ali NADH.
   Koliko NADH potrebujem?
  Večina ljudi občuti pozitivne učinke uživanja NADH že ob eni 20 mg pastili.
   
  Skozi leta izkušenj s stabiliziranim NADH v podjezični obliki je bilo potrjeno, da višji odmerki prinašajo bistveno boljše in hitrejše učinke.
   
  V skladu s priporočilom znanega ameriškega strokovnjaka za prehrano prof. R. Atkinsa je potrebno natančen odmerek NADH Original Instant Power izbrati individualno. Testirajte in ugotovite kakšen odmerek deluje najbolje za vas.  
   
  NADH Original Instant Power je preverjeno varen izdelek in predoziranje ni možno tudi pri zelo visokih odmerkih.


  Copyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov