Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
5% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjige



Pridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti
Celostna
obravnava
Brezplačno
svetovanje
Brezplačna
poštnina nad 50 €
Dostop do izvidov

Le zdrava ženska je lahko srečna in uspešna ženska


Ženske so pomemben del naše družbe, saj srčno odigrajo različne vloge in odgovornosti v svojem življenju. Medtem ko se ženske soočajo s številnimi izzivi, kot so družinske obveznosti, delo, družbeni pritiski in zdravstveni problemi, so zdravje, sreča in uspešnost ključni dejavniki za njihovo dobro počutje in zadovoljstvo.

Povezava med zdravjem, srečo in uspešnostjo pri ženskah je zelo pomembna in pogosto podcenjena.

Zdravo telo in um lahko pripomoreta k boljšemu duševnemu in fizičnemu zdravju ter sreči, kar pomembno vpliva na uspešnost ženske v življenju.

Ženske se pogosto srečujejo s pomanjkanjem časa in preobremenjenostjo, rezultat pa so slab spanec, nezdrava prehrana, pomanjkanje telesne aktivnosti in še bi lahko naštevali. Vse to lahko vpliva na hormonsko ravnovesje, posledično pa nihanje razpoloženja, težave s kožo, upad libida, odnose in utrujenost.

In to ni ok! Ampak veste kaj?

S tovrstnimi težavami smo pomagali že mnogim ženskam! Mamam, sestram, dekletom, tetam – ker nam ni vseeno.

Težav, ki so jih pestile, smo se lotili s celostnim pristopom, saj le ta način deluje tudi na dolgi rok.

1. Njihove težave s hormonskim neravnovesjem smo rešili preko urejenega črevesnega mikrobioma. Črevesje ima namreč pomembno vlogo pri proizvodnji in presnovi hormonov: disfunkcija črevesja vpliva na hormonsko ravnovesje in obratno. Na primer, večino hormona serotonina v našem telesu je proizvede ravno črevesje – saj veste, to je hormon sreče, ki vpliva na razpoloženje, spanec, apetit in prebavo. Obenem motnje prebavnega sistema lahko povzročijo nihanje ravni estrogena v telesu. Za urejen črevesni mikrobiom najlažje in najhitreje poskrbimo s pomočjo napitka, ki v dnevnem odmerku vsebuje kar 20 milijard dobrodejnih bakterij. To velja za "terapevtsko dozo”, s katero najhitreje dosežemo odlične rezultate. Pomembna je seveda tudi zdrava prehrana: uživanje živil, ki vsebujejo veliko prehranske vlaknine (sadje, zelenjava, polnovredna žita,…) in fermentirana živila s koristnimi mikroorganizmi (kislo zelje, repa, jogurti, kefir,…).

2. Za neposreden vpliv na stanje v črevesju zmeraj priporočamo še uživanje kakovostnih omega 3 maščobnih kislin. Vnos 2000 mg EPK in DHK (omega 3 maščobni kislini) pomaga vzpostaviti hormonsko stanje, ki omogoča lažji prehod celo skozi obdobje menopavze in lažje soočanje s simptomi prehoda v menopavzo. Pogosti simptomi menopavze so namreč ravno upad energije, psihične težave, poslabšanje koncentracije in nespečnost. Zaradi potrjenega vpliva na zdravje vida, možganov in oči je uživanje zadostnih količin omega 3 maščob resnično pomembno – priporočljivo pa je celo za nosečnice.

Pri izbiri omega 3 maščobnih kislin je potrebno preveriti, da:
- vsebujejo visoke odmerke EPK in DHK,
- so v obliki, ki se najbolje absorbira: v naravni obliki trigliceridov,
- imajo čim nižjo stopnjo oksidacije (Totox <5), kar pomeni, da nima okusa po ribah, ne povzroča spahovanja in kar je najpomembneje – ne povzroča vnetij v telesu!

3. V boj proti stresu in pomanjkanju energije pa se zmeraj podamo z NADH. To je snov, ki jo morda poznate pod imenom koencim 1. Ta vpliva na količino nastale energije v vsaki celici našega telesa, kar pa pripomore k dvigu telesne energije, izboljša psihično počutje, spanje in tudi okrepi kognitivne funkcije. To potrjujejo tudi študije, dodatno pa so pokazale odlične učinke NADH tudi v času menopavze. Optimalna absorpcija se lahko zagotovi edino s stabiliziranim NADH v obliki lingvalet, ki se stopijo pod jezikom – s tem se omogoči neposredna absorpcija v krvni obtok in takojšnje učinkovanje.

S tovrstnim celostnim pristopom ne zakrivamo simptomov, ampak telesu omogočimo, da "dela tako, kot mora”.

Če vaše črevesje ne bo urejeno, zaloge NADH pa optimalne, bo slabše vaše razpoloženje, spanec, počutje, prebava in nivo energije.

Čeprav je včasih težko najti ravnotežje med delom, družino in svojim zdravjem, se splača posvetiti času za skrb za lastno telo in duha. S tem ne le izboljšamo svoje zdravje, temveč tudi okrepimo svoje samozavest in notranjo moč, ki sta ključni za dosego svojih ciljev in uresničevanje svojih sanj.



Zato vas spodbujamo, da si vzamete čas zase, poskrbite za svoje telo in duha, ter se prepustite sreči in uspehu, ki ju prinaša zdrav način življenja. Ne pozabite, da je vaše zdravje in sreča vaš največji zaklad, zato ju negujte in uživajte v vsakem trenutku svojega življenja!

Ženske se z več energije, dobrim počutjem in vitalnim telesom lahko lotite vseh izzivom, ki vam jih na pot postavi običajen vsakdan.
Copyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov
Izdelava: MMStudio