Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
5% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjigePridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti
Celostna
obravnava
Brezplačno
svetovanje
Brezplačna
poštnina nad 50 €
Dostop do izvidov
AKCIJA

Paket ŽENSKA

Pakiranje:
Količina:
136,70 €
127,00 €
imunski sistem  delovanje možganov zdravje vida srce energija
  • Okrepitev delovanja imunskega sistema.
  • Za zmanjšanje utrujenosti in izčrpanosti.
  • Za več energije in lažje premagovanje vsakodnevnih izzivov.
  • Za vzdrževanje normalnega vida, delovanja možganov in srca.
Ja, razumemo vas!

Vse ženske si želimo srečno, sproščeno, uspešno in lepih trenutkov polno življenje. Žal ne uspe vsem doseči stanja popolnega zadovoljstva, saj naša življenja vključujejo številne izzive, ki vplivajo na razpoloženje, motivacijo in počutje.

Ženske se pogosto srečujemo s pomanjkanjem časa in preobremenjenostjo, rezultat pa so slab spanec, nezdrava prehrana, pomanjkanje telesne aktivnosti in še bi lahko naštevali. Vse to lahko vpliva na hormonsko ravnovesje, posledično pa nihanje razpoloženja, težave s kožo, upad libida, odnose in utrujenost.

In to ni ok! Ampak veste kaj?

S tovrstnimi težavami smo pomagali že mnogim ženskam! Mamam, sestram, dekletom, tetam – ker nam ni vseeno.

Njihovih težav smo se lotili s celostnim pristopom.

1. Njihove težave s hormonskim neravnovesjem smo rešili preko urejenega črevesnega mikrobioma. Črevesje ima namreč pomembno vlogo pri proizvodnji in presnovi hormonov: disfunkcija črevesja vpliva na hormonsko ravnovesje in obratno. Na primer, večino hormona serotonina v našem telesu je proizvede ravno črevesje – saj veste, to je hormon sreče, ki vpliva na razpoloženje, spanec, apetit in prebavo. Obenem motnje prebavnega sistema lahko povzročijo nihanje ravni estrogena v telesu. Za urejen črevesni mikrobiom najlažje in najhitreje poskrbimo s pomočjo Multi EM fermenta – napitka, ki v dnevnem odmerku vsebuje kar 20 milijard dobrodejnih bakterij.

2. Za neposreden vpliv na stanje v črevesju smo priporočali še uživanje kvalitetnih omega 3 maščobnih kislin. Vnos 2000 mg EPK in DHK (omega 3 maščobni kislini) pomaga vzpostaviti hormonsko stanje, ki omogoča lažji prehod celo skozi obdobje menopavze in lažje soočanje s simptomi prehoda v menopavzo. Zaradi potrjenega vpliva na zdravje vida, možganov in oči je uživanje zadostnih količin omega 3 maščob resnično pomembno – priporočljive so tudi za nosečnice. V paket "Ženska” smo tako dodali Premium Asta omega 3, saj vsebuje visoke odmerke EPK in DHK, obenem pa so maščobne kisline v obliki, ki se najbolje absorbira (naravni obliki trigliceridov) in jo telo najbolje izkoristi. Premium Asta O3 se lahko pohvali tudi z izjemno nizko stopnjo oksidacije, kar pomeni, da nima okusa po ribah, ne povzroča spahovanja in kar je najpomembneje – ne povzroča vnetij v telesu!

3. V boj proti stresu in pomanjkanju energije pa smo se podali z NADH. To je snov, ki jo morda poznate pod imenom koencim 1. Ta vpliva na količino nastale energije v vsaki celici našega telesa, kar pa pripomore k dvigu telesne energije, izboljša psihično počutje, spanje in tudi okrepi kognitivne funkcije. To potrjujejo tudi študije, dodatno pa so pokazale odlične učinke NADH tudi v času menopavze. Optimalna absorpcija se lahko zagotovi edino s stabiliziranim NADH v obliki lingvalet, ki se stopijo pod jezikom – s tem se omogoči neposredna absorpcija v krvni obtok in takojšnje učinkovanje.

S tovrstnim celostnim pristopom ne zakrivamo simptomov, ampak telesu omogočimo, da "dela tako, kot mora”.

Ženske se z več energije, dobrim počutjem in vitalnim telesom lahko lotite vseh izzivom, ki vam jih na pot postavi običajen vsakdan.

Paket Ženska je bil premišljeno sestavljen prav zato, da vam pri tem pomaga.

Paket vsebuje 1x Multi EM ferment, 1x Premium Asta O3, 1x NADH Original Instant Power 30 lng.
 
 


Dodatne

informacije
Multi EM ferment®
Asta Omega 3
NADH Original Instant Power®
 
 

Mnenja in ocenaCopyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov