Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
5% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjige



Pridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti
Celostna
obravnava
Brezplačno
svetovanje
Brezplačna
poštnina nad 50 €
Dostop do izvidov

Inovativna rešitev za več energije in premagovanje utrujenosti


V kolikor si dneva brez kave ne predstavljate, potrebujete inovativno rešitev, da boste prekipevali od energije, z lahkoto ohranjali koncentracijo in mirno spali celo noč.

Pri današnjem tempu življenja utrujenost premagujemo na različne načine – najpogosteje spijemo kavo, dve ali posežemo po drugih stimulansih. Učinek je zelo kratkotrajen, nikakor pa na ta način ne odpravimo utrujenosti. Na dolgi rok se naša utrujenost in hormonska zmeda še povečuje, želja o prekipevanju z energijo in mirnem spancu pa se vedno bolj oddaljuje.
 


Inovativna in povsem naravna rešitev za vse to se skriva v malih pastilah.

Namesto, da s stimulansi umetno in kratkotrajno povišujete nivo energije, rajši spodbudite telo, da samo začne ustvarjati več energije. Govorimo namreč o edinstveni biološki obliki vodika, ki ga imenujemo NADH ali koencim 1.

S pomočjo kisika in NADH naše celice proizvajajo ATP energijo. Več kot je v celici na voljo NADH, več energije lahko proizvede in omogoča, da celice in celoten organizem delujejo boljše in živijo dlje.
NADH je nujno potreben element za več kot 1000 presnovnih procesov, ki se nenehno odvijajo v našem telesu.

Ob uživanju NADH boste zagotovo opazili:
- boljšo koncentracijo, umske sposobnosti in spomin,
- boljši spanec,
- več libida,
- nadzor tesnobe, boljše razpoloženje in čustveno ravnovesje.

Še večji doprinos k odličnemu počutju in zdravju pa se skriva v procesih, ki se na prvi pogled manj opazno odvijajo v našem telesu.
NADH kot najmočnejši antioksidant tudi obnavlja poškodovane celice, upočasnjuje staranje, krepi imunski sistem, izboljša pretok krvi v organih, še posebej v srcu in možganih in sodeluje pri nastanku nevrotransmiterjev, kot so serotonin, dopamin in noradrenalin.

Pomoč pri premagovanju kronične utrujenosti in motenj spanja, tudi kot posledice prebolevnosti virusnih bolezni.

V času, ko se soočamo z najtežjo preizkušnjo trdnosti našega zdravja, je dobro vedeti, da je jemanje NADH med okužbo in po okužbi dragocena pomoč pri odpravljanju kronične utrujenosti in motenj spanja.
Jemanje dopolnila NADH pomaga izboljšati delovno sposobnost, obvladati tesnobo, izboljša kakovost spanca in pripomore k hitrejšemu okrevanju kot tudi zmanjša možnost zapletov po preboleli bolezni. Uživajo ga lahko vsi, ne glede na starost, prisotnost kroničnih bolezni in resnost simptomov.

Pomanjkanje spanja ni več težava

Tempo sodobnega življenja s preštevilnimi obveznostmi, skrbi in negotovost so lahko razlog za nemiren ali prekratek spanec, kar lahko privede do pojava tesnobe, depresije in visokega krvnega tlaka in s tem povezanih tveganj.

Dodatno gorivo za celice v obliki NADH pomaga pri normalizaciji dnevno-nočnega (cirkadianega) ritma in vzpostavitvi optimalnega celičnega metabolizma. Zato je NADH tudi idealna rešitev za vse, ki delajo v izmenah, kot so na primer zdravstveno osebje, policisti, gasilci, poklicni šoferji.

Dodatna koncentracija in energija za možgane v času izpitnega obdobja in mature

Za dijake in študente prihaja obdobje, ki zahteva ogromno koncentracije, kakovostnega počitka in bistro glavo. Možgani za delovanje potrebujejo veliko ATP energije, torej veliko kisika in vodika v obliki NADH.

Raziskava, izvedena v ZDA, je pokazala, da NADH izjemno poveča delovanje možganskih funkcij kot so sposobnost reševanja problemov, vizualna percepcija in reševanje matematičnih izzivov. Te sposobnosti so bile v raziskavi po 24 urah brez spanja po zaužitem NADH kar štirikrat boljše kot po normalno prespani noči brez zaužitega NADH.

NADH v obliki dopolnila res potrebujemo, saj ga iz hrane ne dobimo dovolj

NADH lahko dobimo iz nekaterih živil živalskega izvora, vendar se v stiku z zrakom ali toploto hitro uniči. Nestabilizirano obliko uniči tudi želodčna kislina.

Stabiliziran NADH je drugačen, saj je proizveden po posebnem patentiranem postopku stabilizacije in v obliki podjezičnih pastil, ki jo položimo pod jezik in počakamo, da se raztopi. Na ta način najbolj učinkovito in popolnoma varno zaužijemo NADH, delovanje pa se pokaže že v 20 minutah.

Zdaj, ko poznate vse izjemne učinke NADH na vaše počutje, boste še potrebovali kavo? Za lepši dan in druženje zagotovo, za več energije pa naj poskrbi NADH s svojim delovanjem.

K boljšemu počutju in zdravju pa lahko tudi sami bistveno prispevate tudi z uravnoteženim življenjskim slogom in zdravo prehrano!


Viri literature:

Stabilized NADH improves jet lag-induced cognitive performance deficit. G. D. Birkmayer, G. G. Kay, E. Vürre. Wiener Medizinische Wochenschrift. 2002;152(17-18):450-4.

COVID‐19 disease causes an energy supply deficit in a patient. M. Özilgen, B. Yilmaz. International Journal Of Energy Research. 2020; DOI: 10.1002/er.5883.

Therapeutic effects of oral NADH on the symptoms of patients with chronic fatigue syndrome. L. M. Forsyth, H. G. Preuss, A. L. MacDowell, L. Chiazze Jr, G. D. Birkmayer, J. A. Bellanti. Ann Allergy Asthma Immunol. 1999 Feb;82(2):185-91.

Forsyth LM, Preuss HG, MacDowell AL, Chiazze L, Birkmayer GD, Bellanti JA:Therapeutic effects of oral NADH on the symptoms of patients with chronic fatigue syndrome. Annals of Allergy Asthma & Immunology1999, 82:185-191.

Kay GG, Viirre E, Clark J. Stabilized NADH as a countermeasure for jet lag. Abstract presented and published in the proceedings of The 48thInternational Congress of Aviation & Space Medicine, September 2000.

Moline ML, Rebeta JL, Flye BL, Zendell SM, Broch L, Ford T, Zak R, Kay GG. Effectiveness of NADH in Alleviationg Effects of Sleep Deprivation in HealthyMiddle Aged Adults. Abstractpresented and published in the proceedings of The First International Conference on Mechanisms of Action of Nutraceuticals, October 2001.


Copyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov
Izdelava: MMStudio