Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
5% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjigePridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti
Celostna
obravnava
Brezplačno
svetovanje
Brezplačna
poštnina nad 50 €
Dostop do izvidov

Zeostar 300 g

Na zalogi
Zeostar Detox - najfinejši zeolit-klinoptilolit, mikroniziran na delce s povprečno velikostjo 3 µm z odlično sposobnostjo vezave škodljivih snovi (razstrupljanja), kot so na primer težke kovine, mikotoksini, nitrozamini, bakterijski in virusni delci, amonijak, histamin in drugo.
Pakiranje:
Količina:
69,90 €
V košarico
 
100% naravni zeolit
Vsebuje 85-90% klinoptilolita
Najfinejša mikronizacija
Visoka ionska izmenjalna kapaciteta

Opis

Zeostar detox® je naravni mineralni kompleks vulkanskega izvora, najfinejši zeolit-klinoptilolit. Vsak zeolit-klinoptilolit ima glede na specifično strukturo določeno sposobnost selektivne vezave škodljivih snovi (razstrupljanja), kot so na primer težke kovine, mikotoksini, nitrozamini, bakterijski in virusni delci, amoniak, histamin in druge, kapaciteta vezave pa je predvsem odvisna od mikronizacije, torej velikosti delcev.

Včasih se ne zavedamo, da so toksini povsod okoli nas – ne nahajajo se namreč le v konvencionalno pridelani hrani, cigaretah, alkoholu in v zraku. Toksini se nahajajo tudi vodi, zemlji, kozmetiki, čistilih, zdravilih, oblačilih, nakitu, celo otroških igračah. Pogosto pozabimo tudi na toksine, ki se nahajajo v posodi in drugih pripomočkih za kuhanje, v proizvodnih obratih, prometu gradbenem materialu in še marsikje. Kako pa se preobremenjenost telesa s toksini sploh občuti? To je odvisno od vrste toksina in njegove količine, običajno pa se posledice kažejo kot razdražljivost, hitre spremembe razpoloženja, migrene, glavoboli, povišan krvni tlak, stiskanje v prsih, težave s koncentracijo mozolji, akne, nečista koža, napihnjenost, vetrovi, lena prebava, zastajanje vode (prsti, gležnji, noge) in kot oslabljen imunski sistem.

Finejša mikronizacija zeolitnega prahu seveda pomeni pokritje večje površine, pa tudi večjo mezoporoznost delcev, kar posledično vpliva na bistveno učinkovitejše razstrupljanje.

Zeostar detox - najfinejši zeolit klinoptilolit. Mikroniziran z RCT tehnologijo (Rapid Collision Technology) na delce 1-5 mcm, povprečna velikost delcev 3 mcm.

Polnitev 300 g zadostuje za 3 mesece uporabe.
Polnitev 110 g zadostuje za 1 mesec uporabe.

 
 
 
 
 

KakovostTehnologija
 

Posebna patentirana
mikronizacijska tehnologija omogoča pridobivanje najfinejšega zeolitnega prahu.

 Maksimalna adsorpcijska površina

Najfinejši delci omogočajo pokritje največje površine, kar pomeni da je Zeostar detox-a potrebno uporabiti manj, kot drugih zeolitov, obenem pa še vedno zagotavlja najučinkovitejše delovanje.

 Neoporečnost


Lokacija, kjer se pridobiva zeolit-klinoptilolit za Zeostar detox
je med okoljsko najnižje obremenjenimi, kar vpliva tudi na neobremenjenost surovine za izdelek. Poskrbljeno je tudi za redna testiranja. 
 
 
Navodila

Zeoliti imajo širok namen uporabe kot adsorbent, kot pomožna snov na kmetijskem, farmacevtskem in kozmetičnem področju.

Obvestilo
Zeolit klinoptilolit je v skladu z evropsko zakonodajo (EU) trenutno prepoznan kot vezivo, krmni dodatek in kot sredstvo proti strjevanju (E567 in E568).

Navodilo za shranjevanje
Po uporabi lonček vedno dobro zaprite in zaščitite pred vlago.

Opozorila
Hraniti izven dosega otrok. Ne vdihavajte prahu.
 
Sestavine: mikroniziran zeolit klinoptilolit (naravni minerali vulkanskega izvora: kalcijev magnezijev natrijev kalijev silikat), Nahajališče: Slovaška
 
Neto količina: 300 g

Proizvajalec: za Eubioma d.o.o. proizvedeno v EU. 
Za zeolite ni odobrenih zdravstvenih trditev.

Mnenja in ocena

Pogosta vprašanja Ali je pri izbiri Zeolita pomembna velikost delcev?
Pri izbiri zeolita je velikost delcev izjemno pomembna. Le delci v velikosti 3 mcm ali manjši lahko vplivajo na encimske poti za celovito razstrupljanje. Večji delci čistijo le prebavno pot. 
 Ali je pomembno od kod prihaja Zeolit?
Pomembno je od kod prihaja zeolit, saj so posamezna nahajališča lahko bolj ali manj onesnažena. Zeloti, ki so že obremenjeni s težkimi kovinami iz okolja, nimajo več razstrupljevanjih kapacitet, lahko pa predstavljajo tudi pretnje zdravju.


Copyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov
Izdelava: MMStudio