Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
5% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjigePridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti
Celostna
obravnava
Brezplačno
svetovanje
Brezplačna
poštnina nad 50 €
Dostop do izvidov

Neotosil 450 ml

Na zalogi
Pakiranje:
Količina:
99,90 €
V košarico
zaščita in obnova celic nevroregeneracija imunski sistem antioksidant vzdrževanje sluznice
 
  • Ciljno zasnovan kompleks biodostopnih polifenolov s celovitim hranilnim spektrom.
  • Bioaktivni vitamini C, E, B12, folna kislina in beta-karoten (provitamin A) s povišano dostopnostjo.
  • Visoko koncentrirana antioksidativna moč.
  • Primerno in priporočljivo ob izpostavljenosti raznovrstnim oblikam stresa.
  • Za dolgoročno ohranjanje zdravja in vitalnost.

Opis

 

Neotosil je inovativno prehransko dopolnilo s kompleksom biodostopnih polifenolov in bioaktivnih vitaminov. Prehrana, obogatena z močnimi antioksidanti v obliki vitaminov in polifenolov lahko prispeva k preprečevanju škode, ki jo zdravju povzroča stres v obliki tihih vnetij in pozitivno vpliva na regeneracijo črevesne sluznice. To je še posebej pomembno, odkar nas sodobno življenje dnevno izziva s stresnimi situacijami, ki prispevajo k hitrejšemu procesu staranja in k slabšemu delovanju številnih bioloških funkcij. Tako v telesu prihaja do tihih vnetij, ki se kažejo kot utrujenost, oslabljenost, zaprtje, izguba apetita, depresija in slabši spomin, anemija in okvare živčnega sistema.
Neotosil je ciljno zasnovan, da pripomore k zmanjševanju oksidativnega stresa, zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter k normalnemu psihološkemu delovanju. Polifenoli, zeliščni izvlečki in vitamini v Neotosilu sinergijsko podpirajo celice in celične procese na točno tistih mestih, kjer je to najbolj potrebno za ohranjanje zdravja. V izdelku je namreč združena moč 14 pomembnih vitaminov in dobro raziskanih rastlinskih hranil, med katerimi so tudi kurkumin, alfa lipoična kislina, beta glukan, kvercetin, resveratrol, triphala churna, aronija in moringa.

Dodatna prednost Neotosila je proizvodnja po posebnem postopku, ki zagotavlja maksimalen izkoristek aktivnih učinkovin ter hitro in visoko absorpcijo. Zagotovite si 14 pomembnih polifenolov in vitaminov v biodostopni obliki za dolgoročno uglašeno zdravje in vitalnost.

Polnitev 450 ml zadostuje za 3 mesece uporabe.
 
 
 

KakovostTehnologija

Inovativen proizvodni proces, ki temelji na najnovejši in najnaprednejši nemški emulzijski tehnologiji Emulext, v kombinaciji z najvišjim izkoriščanjem naravnih snovi in hitro absorpcijo za uporabnika pomeni bistveno širši spekter biodostopnih hranil za podporo zdravju in vitalnosti.

 Ciljno zasnovana kombinacija

Kombinacija vitaminov, polifenolov in hranil je bila posebej zasnovana za potrebe sodobnega človeka, ki je dnevno izpostavljen različnim stresnim dejavnikom, ki znižujejo naravno odpornost (t.j. delovanje imunskega sistema) in pospešujejo degenerativne procese.
 
 
Navodilo za uporabo

Otroci od 4. leta dalje 1 ml, odrasli 5 ml (1 čajna žlička) dnevno, najmanj 15 minut pred obrokom, razredčeno v 200 ml vode ali naravnega soka (priporočljivi so direktno stiskani temni sokovi, npr. različno jagodičevje). Ne piti direktno iz steklenice!

Navodilo za shranjevanje

Zaščititi pred vlago, vročino in direktno sončno svetlobo. Po odprtju hraniti v hladilniku (do 7°C).

Opozorila

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Nosečnice, doječe matere, otroci in mladostniki, še posebej kadar uživajo tudi druga zdravila ali kadar obstajajo alergije na določene sestavine, naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom.

Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana in ter zdrav način življenja
Sestavine: voda, vitamin C (L-askorbinska kislina), alfa lipoična kislina, SOJIN LECITIN, siloxan, Poloxamer P188, beta glukan (iz kvasa), kvercetin, beta karoten, kurkumin, resveratrol, regulator kislosti natrijev hidroksid (E 524), vitamin E (tokotrienol), vitamini skupine B12 (metilkobalamin, adenosilkobalamin), bioaktivna oblika folne kisline (tetra hidro folat) (5MTHF-glukozamin), rastlinski in zeliščni izvlečki (triphala churna (indijska kosmulja / Emblica offi cinalis, kebulski mirobalanovec / Terminalia chebula, indijski mirobalanovec / Terminalia bellerica), aronija in moringa), aroma

BREZ sladil, glutena, regulatorjev ali ojačevalcev okusa.

Povprečna hranilna vrednost
Sestavine Na dan (5 ml) % PDV/RDA
alfa lipoična kislina 83,33 mg  
Beta glukan
(Saccharomyces cerevisiae)
11,67 mg  
kvercetin 10 mg  
vitamin C 500 mg 625
beta karoten
ustreza vitaminu A
800 μg
133 μg

16,6
vitamin E 10 mg 83,33
Folat (5MTHF-glukozamini) 200 μg 100
vitamin B12
od tega metilkobalamin
od tega adenosilkobalamin
200 μg
100 μg
100 μg
8.000
 
*PDV/RDA – v EU priporočeni vnosi

Neto količina:  450 ml

Proizvajalec: Za Eubioma d.o.o. skrbno proizvedeno v Nemčiji.
 

Folna kislina, vitamin C in vitamini skupine B12 pripomorejo k normalni funkciji imunskega sistema, zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter normalnemu psihološkemu delovanju.

Folna kislina in vitamini skupine B12 imajo vlogo pri delitvi celic.

Vitamin C in vitamin E pripomoreta k zmanjševanju oksidativnega stresa.

Vitamin C in vitamini skupine B12 pripomorejo k sproščanju energije in normalnemu delovanju živčnega sistema.

Vitamin A prispeva k vzdrževanju normalne sluznice.


Mnenja in ocena

Pogosta vprašanja Kaj so biodostopni polifenoli?
Polifenoli so fitokemikalije (pridobivajo se iz rastlin), ki veljajo za zelo močne naravne antioksidnate. Žal imajo številni polifenoli zelo slabo biodostopnost, kar enostavnaje povedano pomeni, da jih telo ne more absorbirati in uporabiti. Biodostopni polifenoli so v obliki, ki jo telo lahko absorbira in v celoti uporabi.
 Kaj je prepustno črevesje (leaky gut)?
S poimenovanjem prepustno črevesje ali anglizmom “leaky gut” nadomeščamo strokovnejši izraz povišana intestestinalna permeabilnost. O prepustnem črevesju govorimo takrat, ko se mehanizmi črevesne sluznice, ki na eni strani skrbijo za absorpcijo hranil in na drugi preprečujejo prehod toksinov v krvni obtok, poškodujejo. Prepustno črevesje je bilo prepoznano kot vzrok za preko 80% vseh kroničnih in nevroloških bolezni.
 Kaj so tiha vnetja?
Tiha vnetja so vnetja nizkih zaznavnih stopenj. Simptomi akutnih vnetij so npr. bolečina, oteklina, rdečica. Pri tihih ali kroničnih vnetjih v začetnih fazah ni nikakršnih znakov o prisotnosti vnetij in pogosto posameznik niti ne ve, da so prisotna. Dlje časa prisotna tiha vnetja se skozi čas razvijejo v različne kronične bolezni.


Copyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov
Izdelava: MMStudio