Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
5% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjigePridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti
Celostna
obravnava
Brezplačno
svetovanje
Brezplačna
poštnina nad 50 €
Dostop do izvidov

QuantumD.TOX REVIVE EXPRESS

Visoko koncentriran kompleks naravnih sestavin za učinkovito podporo celičnega čiščenja in varnega razstrupljanja v vseh fazah.
Na voljo v 200 ml in 60 ml steklenički.
Pakiranje:
Količina:
59,90 €
razstrupljanje zaščita organov antioksidant energija imunski sistem
 • Podpora razstrupljanja toksinov
 • Podpora avtofagije in procesov celičnega čiščenja
 • Antioksidativna podpora organov razstrupljanja
 • Prenova energije
 • Izboljšanje videza kože
 • Odpravljanje težav, ki ji povzročajo raznovrstni toksini

Opis


QuantumD.TOX Revive Express je visoko koncentriran antioksidativen tonik za podporo varnemu in učinkovitemu procesu celičnega čiščenja in razstrupljanja telesa.

Ste počasni in imate občutek, da energija kar ne steče? Vam jo gode prebava in kljub trudu z zdravo prehrano in dobrimi probiotiki ne morete vzpostaviti zdravega ritma? Vas mučijo alergije? Hormonsko neravnovesje? Imate nečisto kožo ali krhke lase in nohte? Se vam nabirajo kilogrami ali pa maščoba okoli pasu? Vas mučijo pogosti glavoboli in druge nepojasnjene bolečine?

To je samo peščica težav, ki lahko izvirajo iz kopičenja toksinov in preobremenjujejo vaše telo. V sodobnem svetu, kjer smo vsakodnevno izpostavljeni toksinom iz okolja, industrije in hrane, je ključnega pomena, da našim telesom nudimo močno podporo in zaščito.

Pomembnosti razstrupljanja in čiščenja telesa za ohranjanje zdravja se že od nekdaj zavedajo vse kulture sveta - samo pomislite na nam najbližji 40 dnevni spomladanski post. Razstrupljanje in celično čiščenje predstavljata tudi zelo pomemben del sodobnih integrativnih medicinskih smernic.

QuantumD.TOX Revive Express odlikujejo naravne sestavine, premišljeno izbrane za maksimalno učinkovitost:
 • L-glutation
 • Magnezijev klorofilin
 • Koriander
 • Organski silicij
 • Bor

V sinergiji podpirajo vse faze razstrupljanja in omogočajo varen detox številnih toksinov brez neželenih učinkov in slabega počutja.

QuantumD.TOX Revive Express ne le da podpira procese razstrupljanja in avtofagije (celičnega čiščenja), ampak tudi revitalizira vašo energijo, podpre delovanje imunskega sistema, izboljša videz kože in spodbuja dolgoživost z brezhibnim delovanjem telesnih čistilnih procesov. Ne dovolite, da toksini zavirajo vaše zdravje in dobro počutje - razbremenite telo in podprite dolgoživost s QuantumD.TOX Revive Express.

Polnitev 200 ml zadostuje za 20 do 40 dni.
Polnitev 60 ml zadostuje za 6 do 12 dni.
 
 
 

Že veste?


Dejstvo 1

Povprečna ženska z vsakdanjim jutranjim ličenjem nanese na kožo preko 400 različnih kemikalij, ki se preko kože absorbirajo v telo.

 
Dejstvo 2

Ob vsaki shujševalni dieti se pospešeno izločajo toksini iz maščobnih celic in je za uspešno hujšanje in dobro počutje ključnega pomena sočasno podpiranje vseh faz razstrupljanja.

 
Dejstvo 3

Skoraj polovica predstavnikov bele (kavkazijske) rase nima v celoti delujočih encimskih poti razstrupljanja, ker jih skozi razvoj nismo potrebovali in nam v sodobnem času to povzroča številne zdravstvene težave.
 
 
Navodilo za uporabo

Priporočen dnevni odmerek: 5-10 ml dnevno vmešano v 3 dl vode.

Opozorila

Zaščititi pred vročino in direktno sončno svetlobo. Po odprtju je priporočljivo hranjenje v hladilniku (do 7°C). Pred uporabo dobro pretresite. Za najboljšo izkušnjo se priporoča uporaba v roku enega meseca po odprtju. Shranjevati izven dosega otrok!

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Prehransko dopolnilo je namenjeno odraslim. Ni primerno za nosečnice in doječe matere. V primeru farmakoloških terapij ali če obstajajo alergije na določene sestavine, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
Sestavine: glicerin, voda (Aqua purificata), L-glutation, xylitol, Na-Mg-klorofilin, koriander, silicij (iz bambusa), kalijev sorbat (konzervans), bor (natrijev tetraborat dekahidrat), vitamin C (izvleček šipka), naravna jabolčna aroma
 
 
Sestavine V dnevnem odmerku (10 ml)
Glutation 500 mg
Klorofilin 300 mg
Koriander 100 mg
Organski silicij 75 mg
Vitamin C 14 mg
Bor 3 mg
   
 
Neto količina: 200 ml/60 ml

Proizvajalec: Za Eubioma d.o.o. skrbno proizvedeno v EU
Vitamin C ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom in prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.


Mnenja in ocena

Pogosta vprašanja Zakaj je priporočljivo razstrupljanje (detox)?
Razstrupljanje (detox) je priporočljivo, ker pomaga telesu odstraniti nakopičene toksine, ki izhajajo iz okoljskega onesnaženja, nezdrave prehrane in življenjskega sloga, kar lahko izboljša splošno zdravje in počutje.
 Kaj so prednosti, ki jih prinese učinkovito razstrupljanje?
Prednosti razstrupljanja vključujejo izboljšanje prebavnega zdravja in optimizacijo funkcij organov razstrupljanja, kar lahko vodi do boljše energije, jasnosti uma in splošnega počutja. Prav tako lahko pomaga zmanjšati simptome kronične utrujenosti, alergij in nekaterih kožnih stanj, saj odstranjevanje toksinov iz telesa podpira imunski sistem in lahko izboljša telesno sposobnost za boj proti boleznim.
 Kaj je razlika med razstrupljanjem in celičnim čiščenjem telesa?
Razstrupljanje se osredotoča na odstranjevanje toksinov iz telesa, preko naravnih procesov, kot so metabolizem in izločanje. Po drugi strani pa se celično čiščenje, znano tudi kot avtofagija, nanaša na proces, pri katerem celice razgrajujejo in reciklirajo svoje lastne odpadne materiale in poškodovane komponente, kar pomaga vzdrževati celično zdravje in preprečevati celične poškodbe. Medtem ko razstrupljanje podpira odstranjevanje zunanjih toksinov na sistemski ravni, celično čiščenje deluje na mikro ravni za notranje vzdrževanje in obnovo celic.
 Koliko časa naj traja razstrupljanje in čiščenje s QuantumD.TOX?
Trajanje razstrupljanja se lahko razlikuje glede na posameznikove potrebe, zdravstveno stanje in specifične cilje razstrupljanja. Običajno razstrupljevalni programi trajajo od nekaj dni do nekaj tednov. Krajše razstrupljanje lahko traja 6 do 20 dni, medtem ko lahko bolj poglobljeni programi razstrupljanja trajajo do 3 do 8 tednov. Za specifična priporočila nas lahko tudi pokličete 031 722 622.


Copyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov