Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
5% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjigePridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti
Celostna
obravnava
Brezplačno
svetovanje
Brezplačna
poštnina nad 50 €
Dostop do izvidov
AKCIJA

Smart Detox paket

Pakiranje:
Količina:
66,80 €
60,90 €
razstrupljanje kislinsko-bazično ravnovesje razbremenitev jeter zaščita celic

Opis


Naša telesa so obremenjena, kot še nikoli do sedaj. Človeško telo ima svoj lasten razstrupljevali sistem, ki pa žal ni bil zasnovan na nivo današnjih obremenitev in pri marsikomu niti ne deluje celovito, saj tokom evolucije ni bilo pretiranih potreb po tem.

Toksini v različnih oblikah prežijo na nas na vseh korakih, od živil, zdravil, alkohola, tobaka, do čistil, kozmetike, posode, oblačil, gradbenih materialov, tehnologije, pa vse do osnovnih dobrin za življenje, kot so voda, zrak in zemlja. Za nameček nas dodatno zastrupljajo še številna sevanja, ki smo jih v zadnjem stoletju dodobra okrepili in s tem dodali dodatno breme naših telesom.

Četudi se mogoče lahko marsičemu od zgoraj naštetega izognemo, naše telo še vedno tudi samo proizvaja toksine v samem procesu prebave, čemur se ne moremo izogniti. Ti toksini so še posebej nevarni, kadar črevesni mikrobiom ni uravnovešen in je poškodovana črevesna sluznica, saj prehajajo v telo in ustvarjajo vnetja nizkih zaznavnih stopenj, ki se tekom časa razvijajo v kronične bolezni.

Desnosučna mlečna kislina L(+) ne podpira samo črevesnega mikrobioma, pomaga tudi k boljši absorpciji hranil iz zaužite hrane, deluje antioksidativno in predvsem podpira razstrupljanje telesa in nežno uravnava kislinsko-bazično ravnovesje, s čimer razbremenjuje delovanje jeter. Vsako razstrupljanje telesa je dodatna obremenitev za jetra, zato je vedno pripročljivo poleg uživati fermentirane napitke, bogate z L(+) mlečno kislino. Desnosučna L(+) mlečna kislina nevtralizira tudi levosučne D(-) radiacije in tako ščiti pred škodljivimi vplivi raznovrstnih sevanj iz okolja.
Multi EM ferment je bogat vir desnosučne L(+) mlečne kisline.

Do povišanega razstrupljanja telesa pride tudi ob vsakokratnih shujševalnih dietah, ko telo pospešeno razgrajuje maščobne celice in sprošča v njih nakopičene toksine v krvni obtok. V izogib preobremenjenosti telesa s toksini, posledični utrujenosti in previsoki obremenitvi jeter, je zato ob vsaki sujševali kuri smiselno dodajati tudi pripravke, ki bodo razbrememenili telo toksinov in zaščitili jetra pred poškodbami.

Spodbuja zdravljenje in preprečuje bolezni.

Paket vsebuje Multi EM ferment® 500 ml in najfinejši mikroniziran zeolit-klinoptilolit Zeostar Detox 110 g. Zadostuje za 25-30 dni uporabe.

Mnenja in ocenaCopyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov