Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
5% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjigePridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti
Celostna
obravnava
Brezplačno
svetovanje
Brezplačna
poštnina nad 50 €
Dostop do izvidov

Neotosil 450 ml

Neotosil - inovativno prehransko dopolnilo s kompleksom 14ih skrbno izbranih biodostopnih polifenolov in bioaktivnih vitaminov, ki v sinergiji podpirajo regeneracijo sluznice prebavne poti in jih odlikuje izvrstno antioksidativno delovanje.
Pakiranje:
Količina:
99,90 €
zaščita in obnova celic nevroregeneracija imunski sistem antioksidant vzdrževanje sluznice

  • Ciljno zasnovana kombinacija 14 biodostopnih polifenolov in bioaktivnih vitaminov
  • Št. 1 za odpravljanje sindroma prepustnega črevesja
  • Podpora in ohranjanje zdravja celic in organov
  • Zaščita celic pred poškodbami kroničnega stresa
  • Dolgoročno ohranjanje zdravja in vitalnosti (celični anti-aging)
  • 5-krat učinkovitejši od liposomskih oblik

Opis

 
Vas mučijo neprijetni simptomi ali težave povezane zdravjem črevesja?
Ste nenehno v naglici in pod vplivom stresa in to že pušča posledice na vašem počutju in zdravju?
 
Stanjšanje in poškodbe črevesne sluznice, ki jih pogovorno poimenujemo "prepustno črevesje”, se pojavljajo predvsem kot posledica nenehnega stresa, neuravnotežene prehrane in preobilice toksinov.

Neotosil je inovativno prehransko dopolnilo s kompleksom skrbno izbranih biodostopnih polifenolov in bioaktivnih vitaminov, ki v sinergiji podpirajo regeneracijo sluznice prebavne poti in jih odlikuje izvrstno antioksidativno delovanje:

  • kurkumin, kvercetin, resveratrol, beta glukan, alfa lipična kislina, aronija, moringa in Triphala churna
  • C, E, B12, folna kislina in beta karoten
  • s povišano biodostopnostjo

Poleg skrbno izbrane kombinacije pravih učinkovin, je skrivnost hitrega in učinkovitega delovanja dopolnila Neotosil tudi v inovativni proizvodni tehnologiji Emulext®, ki omogoča izvleček celovitega spektra aktivnih učinkovin in 5-krat višjo učinkovitost od naprednih liposomskih oblik.

Pozitivni učinki delovanja se običajna pokažejo že v roku tedna ali dveh, za maksimalen učinek se priporoča celovito terapijo: 1-3 zaporedne trimesečne cikle.

Izdelek je na voljo v polnitvi 250 ml, ki zadostuje za 25-50 dni in v polnitvi 450 ml, ki zadostuje za en cikel 3 mesečne terapije.

Prevzemite nadzor nad svojim zdravjem in počutjem – naročite svoj Neotosil zdaj!
 
 

KakovostTehnologija Emulext®

Inovativen proizvodni proces, ki temelji na najnovejši in najnaprednejši nemški emulzijski tehnologiji Emulext® pomeni 25-krat višjo koncentracijo biodostopnih hranil v primerjavi z običajnimi izvlečki in 5-krat višjo učinkovitost absorpcije v primerjavi z napredno liposomsko tehnologijo, kar pomeni bistveno boljšo podporo zdravju in vitalnosti.

Ciljna zasnova

Kombinacija vitaminov, polifenolov in rastlinskih izvlečkov je bila posebej zasnovana za potrebe sodobnega človeka, ki je dnevno izpostavljen različnim stresnim dejavnikom, ki znižujejo naravno odpornost (t.j. delovanje imunskega sistema), ogrožajo zdravje črevesne sluznice, sprožajo (tiha) vnetna žarišča in pospešujejo degenerativne procese.
 
 
Navodilo za uporabo

Otroci od 4. leta dalje 1 ml, odrasli 5 ml (1 čajna žlička) dnevno, najmanj 15 minut pred obrokom, razredčeno v 200 ml vode ali naravnega soka (priporočljivi so direktno stiskani temni sokovi, npr. različno jagodičevje). Ne piti direktno iz steklenice!

Navodilo za shranjevanje

Zaščititi pred vlago, vročino in direktno sončno svetlobo. Po odprtju hraniti v hladilniku (do 7°C).

Opozorila

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Nosečnice, doječe matere, otroci in mladostniki, še posebej kadar uživajo tudi druga zdravila ali kadar obstajajo alergije na določene sestavine, naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom.

Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana in ter zdrav način življenja
Sestavine: voda, vitamin C (L-askorbinska kislina), alfa lipoična kislina, SOJIN LECITIN, siloxan, Poloxamer P188, beta glukan (iz kvasa), kvercetin, beta karoten, kurkumin, resveratrol, regulator kislosti natrijev hidroksid (E 524), vitamin E (tokotrienol), vitamini skupine B12 (metilkobalamin, adenosilkobalamin), bioaktivna oblika folne kisline (tetra hidro folat) (5MTHF-glukozamin), rastlinski in zeliščni izvlečki (triphala churna (indijska kosmulja / Emblica offi cinalis, kebulski mirobalanovec / Terminalia chebula, indijski mirobalanovec / Terminalia bellerica), aronija in moringa), aroma

BREZ sladil, glutena, regulatorjev ali ojačevalcev okusa.

Povprečna hranilna vrednost
Sestavine Na dan (5 ml) % PDV/RDA
alfa lipoična kislina 83,33 mg  
Beta glukan
(Saccharomyces cerevisiae)
11,67 mg  
kvercetin 10 mg  
vitamin C 500 mg 625
beta karoten
ustreza vitaminu A
800 μg
133 μg

16,6
vitamin E 10 mg 83,33
Folat (5MTHF-glukozamini) 200 μg 100
vitamin B12
od tega metilkobalamin
od tega adenosilkobalamin
200 μg
100 μg
100 μg
8.000
 
*PDV/RDA – v EU priporočeni vnosi

Neto količina:  450 ml

Proizvajalec: Za Eubioma d.o.o. skrbno proizvedeno v Nemčiji.
 

Folat prispeva k delovanju imunskega sistema, k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti in k normalnemu psihološkemu delovanju.

Vitamin B12 prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju. Vitamin B12 ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Vitamin C prispeva k delovanju imunskega sistema, k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti in k normalnemu psihološkemu delovanju.

Folat in vitamin B12 imata vlogo pri delitvi celic.

Vitamin C in vitamin E imata vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Vitamin C in vitamin B12 prispevata k sproščanju energije pri presnovi ter k delovanju živčnega sistema.

Vitamin A prispeva k ohranjanju zdravih sluznic.


Mnenja in ocena

Pogosta vprašanja Kaj so biodostopni polifenoli?
Polifenoli so fitokemikalije (pridobivajo se iz rastlin), ki veljajo za zelo močne naravne antioksidnate. Žal imajo številni polifenoli zelo slabo biodostopnost, kar enostavnaje povedano pomeni, da jih telo ne more absorbirati in uporabiti. Biodostopni polifenoli so v obliki, ki jo telo lahko absorbira in v celoti uporabi.
 Kaj je prepustno črevesje (leaky gut)?
S poimenovanjem prepustno črevesje ali anglizmom “leaky gut” nadomeščamo strokovnejši izraz povišana intestestinalna permeabilnost. O prepustnem črevesju govorimo takrat, ko se mehanizmi črevesne sluznice, ki na eni strani skrbijo za absorpcijo hranil in na drugi preprečujejo prehod toksinov v krvni obtok, poškodujejo. Prepustno črevesje je bilo prepoznano kot vzrok za preko 80% vseh kroničnih in nevroloških bolezni.
 Kako se bolezni razvijejo iz črevesja?
Hipokratova trditev, da vse bolezni izvirajo iz črevesja, ni prav daleč od resnice, saj je znanost že dokazala, da se preko 80% bolezni razvije iz nezdravljenih tihih vnetnih procesov, ki se pričnejo v črevesju, kot posledica spregledane zvišane prepustnosti črevesja.


Copyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov