Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
5% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjigePridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti
Celostna
obravnava
Brezplačno
svetovanje
Brezplačna
poštnina nad 50 €

Terapevtske rešitve
za vitalnost in dolgoživost 

Najbolje prodajani izdelki

 

Odpravite vzroke težav in simptomi se bodo poslovili


Ko iščemo zdravje, je potrebno v prvi vrsti misliti na osnovne gradnike naših teles in temelje zdravja: črevesni mikrobiom, imunski sistem in celice.
Tu se namreč skrivajo vzorki za razvoj kroničnih bolezni in preštevilnih zdravstvenih težav, ki se izražajo na različne načine.

Naši izdelki so zasnovani podporo odpravljanja vzrokov, ki vodijo v nastanek sodobnih bolezni. Delujejo preventivno in kurativno. Osredotočajo se na razbremenjevanje telesa od nakopičenih škodljivih snovi,  optimizacijo črevesnega mikrobioma, biomodulacijo delovanja imunskega sistema in podporo regenerativnih celičnih procesov.

Globoko verjamemo, da je odprava vzrokov, ki so pripeljali do posameznih zdravstvenih težav, edina prava pot do povrnitve najoptimalnejšega zdravja in vitalnosti.

 

Ne veste kje in kako začeti?


Tukaj smo, da Vam pomagamo najti pravo pot za Vas.


Izbira najustreznejšega izdelka

V kolikor niste prepričani kateri izdelek je v tem trenutku najprimernejši za vas,
si lahko pomagate s spodnjim vprašalnikom ali pa se naročite na brezplačno svetovanje.

Ime in priimek
Starost
E-mail
Telefon
Način kontakta:
 
Željeni čas kontakta:
 
Sporočilo

Pošlji

Poiščite rešitev zase s pomočjo vprašalnika za podporo pri
POMANJKANJU ENERGIJE IN IZČRPANOSTI

IŠČEM:
 
SPOL:
   
STAROST:
     
ŽELIM:
         


POGLEJ REZULTAT
Potrebujete dodatne informacije? Izkoristite možnost in se prijavite na brezplačen posvet.
Poslali vam bomo obširnejši vprašalnik, ki bo odkril vpogled v vaše stanje in v pogovoru s strokovnjakom boste prejeli plan
najoptimalnejših presonaliziranih rešitev za izboljšanje vašega zdravja in počutja.

+386 31 722 622 I +386 31 722 122 office@eubioma.si
 

5 kjučnih vzrokov
za razvoj bolezni sodobnega časa


Svet se je spremenil in naša telesa mu niso več kos. Katero pot ubrati, da (p)ostanemo zdravi?

 
 

 


 


 

Razlogi za zaupanje


 
 

EDINSTVENE RECEPTURE

Inovativne in znanstveno potrjene recepture so razvite s strani uglednih zdravnikov in znanstvenikov, prvenstveno za podporo terapij v pristopih Biološke medicine, odlične pa so tudi kot vsakodnevne priročne rešitve za preventivno ohranjanje zdravja oz. kot dopolnilo obstoječim terapijam uradne medicine v bolezenskih stanjih.
 

UČINKOVANJE

Edinstveni izdelki so zasnovani za pozitivno učinkovanje na zdravje in so podprti z znanostjo. Sledimo principom celostne in Biološke medicine. Naši partnerji na tem področju so mednarodno prepoznavni strokovnjaki. Njihovo znanje in praktične izkušnje se izkazujejo v paleti naših premium izdelkov.
     

SINERGIČNE SESTAVINE

Visokokakovostne sestavine so izbrane, pridobljene in kombinirane zelo premišljeno. Izrednega pomena pa je tudi edinstvena vrhunska proizvodna tehnologija, ki omogoča maksimalno biodostopnost hranil in s tem najvišjo učinkovitost in vrednost za uporabnika.
 

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA

Zelo smo izbirčni in za nas je dovolj dobro samo najboljše. Naše zavezništvo z vodilnimi tehnološkimi strokovnjaki in proizvajalci na evropskih tleh, nam omogoča dostop do najnovejših in tudi določenih patentiranih proizvodnih tehnologij, ki so zasnovane samo za proizvodnjo naših premium izdelkov in imajo bistven prispevek k celostnemu učinkovanju.
  
   

Izbrano iz Zbirke znanja

Avtor Eubioma
Kožni mikrobiom – skriti ključ do zdrave kože
02.06.2023
"Jaaaaa! Končno je napočil trenutek za »odprtje sezone dopustov!"

Tudi mi že sanjamo o sprostitvi na sončni plaži, plavanju v osvežilnem morju ter raziskovanju novih krajev. Vendar pa obstaja ena stvar, ki nam lahko pokvari naše veselje na oddihu - težave s kožo.

Sončne opekline, alergijski izpuščaji, izsušena koža ali celo resnejše težave, kot je dermatitis, se lahko pojavijo nepričakovano in hitro pokvarijo naše načrte za uživanje na počitnicah. Kljub temu, da je dopust čas za sprostitev in regeneracijo, se naša koža v tem obdobju sooča z različnimi izzivi.
Avtor Eubioma
Prepustno črevesje poleti!? Nasveti, kako se mu izogniti?
01.06.2023
Poletje je tu, in s seboj prinaša sončne dni, piknike, obiske narave in druge aktivnosti na prostem.

A vi se ne počutite dobro? Pa niti ne veste, kaj točno je narobe? Nimate energije, nagaja vam prebava, razpoloženje ni ok... Ja, take težave zares lahko pokvarijo še tako lepe sončne dni, groza!

Po mnenju strokovnjakov, moramo biti zaradi visokih temperatur še posebej pozorni na naše črevesje. Poleti je namreč še toliko bolj občutljivo. Da bo poletni oddih prijetnejši, bi vam radi ponudili nekaj nasvetov, kako ohraniti ne le zdravo prebavo, temveč zdravje celotnega telesa, tudi v poletnih mesecih.

Avtor Eubioma
Postbiotiki - investicija v zdravo in zadovoljno življenje
25.05.2023
Zagotovo se strinjamo, da je zdravje ena izmed najpomembnejših stvari v našem življenju. A kljub temu, da si vsi želimo (p)ostati zdravi in vitalni, se nam včasih zgodi, da pride do zdravstvenih težav. Lahko gre za zapletene težave, ki zahtevajo zdravniško pomoč in dolgotrajno zdravljenje, kvaliteto življenja pa nam zmanjšujejo že ‘manjše tegobe’, kot so napihnjenost, vetrovi, pomanjkanje energije, težave s kožo, pogoti prehladi in podobno.

Ampak veliko težav lahko odpravimo sami – ali pa jih celo preprečimo!

Že dolgo vemo, da črevesje temelj našega zdravja in da ga naseljujejo najrazličnejše bakterije – od koristnih, nevtralnih pa do škodljivih. Dobre bakterije pogosto imenujemo kar probiotiki, gorivo za njihovo rast pa prebiotiki. Ali ste morda opazili, da je v raziskavah vedno več govora tudi o postbiotikih?
Avtor Eubioma
Efektivni mikroorganizmi: majhni, a izjemno učinkoviti
22.05.2023
Verjetno ste že zasledili izraz 'efektivni mikroorganizmi' – če ne, pa morda probiotiki EM, ali pa kar učinkoviti mikroorganizmi. Čeprav so na svetu že veliko dlje od nas, zaradi vedno več raziskav s področja njihovega vpliva na naše zdravje in počutje postajajo vedno bolj vroča tema.


 


Naravne, učinkovite in varne rešitve za zdravje


 

Zdravje in vitalnost v vseh življenjskih obdobjihCopyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov
Izdelava: MMStudio