Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
3% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjige30 dni za vitalnost, energijo in pomladitev

Na zalogi
Pakiranje:
Količina:
99,90 €
V košarico
biološki anti-aging celična zaščita vitalnost mladostna energija zdravje sklepov razpoloženje koža, nohti in lasje
  • Edini znanstveno dokazan biološki anti-ageing.
  • Podaljšano življenje celic.
  • Napetejša koža, sijoči lasje in zdravi nothi.
  • Trdnejše kosti in gibljivejši sklepi.
  • Povrne občutek mladosti in vitalnosti.
  • Okrepljen imunski sistem
  • Uglasi črevesni mikrobiom, temelj našega zdravja

Opis
 

Mladostnost in vitalnost pomenita predvsem zvrhano mero energije, čvrsta tkiva in gibljive sklepe, ki nam omogočajo lahkotno preskakovanje vsakodnevnih izzivov. Za ohranjanje, pa tudi vračanje vitalnosti je potrebno poskrbeti za prav vsako celico telesa posebej, saj te celice gradijo naša tkiva in organe. Na takšen način telo pomaljujemo od znotraj navzven, kar je edina dolgoročno uspešna metoda.

NADH Original Instant Power bo poskrbel za maksimalno proizvodnjo energije v celičnih mitohondrijih in podaljšal življenjsko dobo celic. Več ATP energije je celicam na voljo, bolje lahko delujejo in posledično dlje živijo. Tako NADH poskrbi za vitalnost in upočasni staranje celotnega telesa.

NADH je namreč edina snov z znanstveno dokazanim delovanjem proti staranju, patentirana NADH formulacija ima poleg naravnega biološkega anti-ageinga še preko 50 drugih patentov za terapevtsko uporabo.
Samo patentirana formulacija v podjezični obliki zagotavlja stabiliziran in biodostopen NADH, ki ga telo lahko dejansko absorbira in uporabi.

Drug nepogrešljiv element, ki bistveno prispeva k mladostnosti in vitalnosti je silicij. Slednjega je v naši vsakodnevni prehrani malo, njegove zaloge v telesu pa se z leti močno znižujejo. Silicij opravlja v telesu številne naloge in o njegovi pomembnosti s strani znanstvene stroke slišimo v zadnjem času vse več. Silicij pomaga pri resorpciji kalcija, kar seveda zagotavlja trdnost kosti ter prožnost mišic in kit. Kožo, lase, nohte in krvne žile obnavlja posredno – preko sinteze elastina in kolagena. Pomanjkanje silicija se prav zato izkazuje predvsem v krhkih laseh in nohtih brez sijaja, krhkih kosteh in hrustancu ter zmanjšani elastičnosti kože, ožilja, kit in tetiv. V splošnem je torej znižan nivo silicija v telesu neposredno povezan s hitrostjo staranja. Po 40. letu njegova količina v našem organizmu prične upadati in do 70. leta upade za 30-40 %. Ta podatek že sam po sebi nakazuje na pomembnost zagotavljanja dodatnih virov silicija za ohranjanje splošne višje stopnje vitalnosti.

Da pa poskrbimo za splošno zdravje in dobro počutje, moramo najprej poskrbeti tudi za sam temelj našega zdravja - črevesje. Vloga črevesnega mikrobioma se nikakor ne zaključi pri vplivu na stanje in procese v črevesju – raziskave zadnjih let so potrdile vpliv mikrobima na vse od bolečine, počutja, spanja, stresa, koncentracije, do tega kako naše telo uporabi hrano, ki jo zaužijemo in kako se bojuje proti infekcijam. Urejen črevesni mikrobiom je tesno povezan tudi z zmanjšano potrebo po poseganju po sladkem, vpliva pa celo na krvni tlak in na zmanjšanje motenj spanca.

V izdelku Multi EM ferment® se nahaja 31 različnih sevov dobrodejnih bakterij (EM), ki poskrbijo za uglasitev črevesnega mikrobioma.

V izdelku QuantumSIL® se nahaja zvrhana mera visokorazpoložljivega organskega silicija, ki pokrije vsakodnevne potrebe za ohranjanje in povračanje mladostnega videza, počutja in gibljivosti.

Paket vsebuje: 1x Multi EM ferment, NADH Original Instant Power 30 lingvalet in QuantumSIL® 60 kapsul, kar zadostuje za 1 mesec uporabe. Tudi za moške ;)
 
 
 


Dodatne

informacije
NADH Original Instant Power®

 
QuantumSIL

Več o izdelku

 
Multi EM ferment

Več o izdelku
 
 


Copyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov
Izdelava: MMStudio