Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
5% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjige



Pridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti
Celostna
obravnava
Brezplačno
svetovanje
Brezplačna
poštnina nad 50 €
Dostop do izvidov

Zdravje poiščite v črevesju


Ste vedeli, da so temelji zdravja že od nekdaj skriti v vašem črevesju? To, kar je Hipokrat modro izjavil, je zdaj potrjeno s sodobno znanostjo – in razkriva pot do boljšega počutja, polnejšega življenja ter obvladovanja bolezni, ki so lahko le posledica neravnovesja v vašem notranjem svetu.


Vsakodnevne tegobe, kot so napihnjenost, prebavne težave, padec energije, znižan libido ali celo miselna zamegljenost, so le signal telesa, da nekaj ni v ravnovesju. Znano je, da več kot 80% bolezni izvira iz vnetnih procesov, ki pravzaprav koreninijo v črevesju. V črevesju domuje tudi vaš imunski sistem, ki vas ščiti pred okužbami in razvojem boleznimi. Torej, če si želite resničnega in dolgotrajnega izboljšanja in zdravja, je čas, da se osredotočite na črevesje.


Nudimo vam ključne rešitve, ki bodo vaše telo popeljale nazaj v harmonijo. Z naravnimi prehranskimi dopolnili terapevtske kakovosti in diagnostičnimi testi vam omogočamo, da prevzamete nadzor nad svojim zdravjem. Ne samo pri lajšanju simptomov in bolezni, tudi pri ohranjanju zdravja, dobrega počutja in vitalnosti. Za vsakogar.


Torej, zakaj čakati? Skočite v raziskovanje, potopite se v globine svojega črevesja in odkrijte ključ do svojega najboljšega jaza. Vaše telo je zasnovano za optimalno delovanje, mi pa vam nudimo orodja, da to dosežete. Pridružite se nam na tej navdihujoči poti k zdravju, energiji in vitalnosti!

Najbolje prodajani izdelki

 


 

Diagnostika Sindroma prepustnega črevesja

 

Pozabite na ugibanja glede svojega zdravja. Naša inovativna diagnostična metoda vam zagotavlja hitre in zanesljive rezultate, ki vam bodo razkrili, ali imate težave s puščajočim črevesjem.
Preprosto, hitro in dostopno - to je korak naprej k boljšemu razumevanju vašega telesa.

 
Ne dovolite več, da vas simptomi vznemirjajo in skrbijo. S testom Prepustnost črevesja boste imeli jasnejši vpogled v svoje zdravje, kar vam bo omogočilo, da se odločate na podlagi dejstev.>
Prevzemite nadzor nad svojim zdravjem in se podajte na pot k boljšemu počutju!




Preberi več
 

Ne veste kje in kako začeti?


Tukaj smo, da Vam pomagamo najti pravo pot za Vas.
V kolikor niste prepričani kateri izdelek je v tem trenutku najprimernejši za vas,
si lahko pomagate s spodnjim vprašalnikom ali pa se naročite na brezplačno svetovanje.

 


Izbira najustreznejšega izdelka

Ime in priimek
Starost
E-mail
Telefon
Način kontakta:
 
Željeni čas kontakta:
 
Sporočilo

Pošlji

Poiščite rešitev zase s pomočjo vprašalnika za podporo pri
POMANJKANJU ENERGIJE IN IZČRPANOSTI

IŠČEM:
 
SPOL:
   
STAROST:
     
ŽELIM:
         


POGLEJ REZULTAT
Potrebujete dodatne informacije? Izkoristite možnost in se prijavite na brezplačen posvet.
Poslali vam bomo obširnejši vprašalnik, ki bo odkril vpogled v vaše stanje in v pogovoru s strokovnjakom boste prejeli plan
najoptimalnejših presonaliziranih rešitev za izboljšanje vašega zdravja in počutja.

+386 31 722 622 I +386 31 722 122 office@eubioma.si
 

5 kjučnih vzrokov
za razvoj bolezni sodobnega časa


Razkrinkajte na videz skrite dejavnike, ki močno vplivajo na zdravje v sodobnem svetu in odkrijte pot da (p)ostanete bolj zdravi!

 




 





 


 


 

Zaupajte nam in izberite najboljše zase

 
 

Moč unikatnih receptur

Naši izdelki neprimerljivo izstopajo. Razviti s strani priznanih zdravnikov in znanstvenikov. Oblikovani so za podporo Biološki medicini, celostni integrativni veji evropske medicine, ter kot učinkovita vsakodnevna podpora vašemu zdravju.


Dokazano učinkoviti

Zagotavljamo znanstveno podkrepljene pozitivne učinke. Naše izdelke podpira svetovno prepoznavno strokovno znanje, sledimo načelom celostne medicine ter sodelujemo s priznanimi mednarodnimi partnerji.
   

Bogata zgodovina zaupanja

Naši izdelki so zvesti spremljevalci tistih, ki prevzemajo aktivno vlogo pri svojem zdravju. Prav tako jih izbirajo posamezniki, ki iščejo rešitve zunaj običajnih medicinskih smernic. Učinkovitost naših izdelkov potrjujejo vodilne evropske klinike celostne Biološke medicine.

Napredna tehnologija

Sodelujemo s tehnološkimi prvaki. Naši premium izdelki se rojevajo z uporabo inovativnih, patentiranih proizvodnih tehnik. Zagotavljamo optimalno biodostopnost in vrhunsko učinkovitost - za vaše dobro počutje.

 

    Skupaj gradimo pot k zdravju in vitalnost.




 

Izbrano iz Zbirke znanja

Avtor Eubioma
Razstrupljanje – Prvi korak k dolgoživosti
08.03.2024
V sodobnem svetu se vse pogosteje srečujemo s skritimi grožnjami za naše zdravje, med katerimi so še posebej zaskrbljujoče per- in polifluoroalkilne snovi (PFAS). Ti trajni okoljski onesnaževalci, zaradi svoje dolgoživosti poznani tudi kot "večne kemikalije", se nahajajo v številnih vsakdanjih izdelkih, od nepremočljivih oblačil do čajnih vrečk. Nedavni incidenti in raziskave razkrivajo, da je več kot 40% poletnega konvencionalnega sadja in zelenjave na evropskem trgu obremenjeno s PFAS, kar poudarja nujnost našega osveščanja in ukrepanja proti tem skritim toksinom.
Avtor Eubioma
Kje vse se skrivajo toksini, ki nam škodijo
29.02.2024
Najpogostejše vprašanje, ki se pojavi ob branju poročila preiskav težkih kovin in drugih toksinov v celicah je "od kod prihajajo vsi ti toksini”. Še posebej pri osebah, ki sicer živijo zdravo življenje, v splošnem pazijo na prehrano in zadostno gibanje. Verjamemo, da to zanima tudi vas, zato smo spodaj zbrali najpogostejše vire toksinov, ki obremenjujejo naša telesa in njihovo zdravje.
Avtor Eubioma
Prekinitveni post
22.02.2024
Prekinitveni post je trenutno eden izmed najbolj priljubljenih trendov v svetu zdravja, ki ponuja preprost, a učinkovit način za optimizacijo zdravja. Za razliko od tradicionalnega posta ali diet, ki omejujejo kalorije, prekinitveni post osredotoča na kdaj jeste, ne kaj jeste. Običajno vključuje dnevni cikel, kjer jeste v oknu 8-10 ur in preostanek dneva, 14-16 ur, ne uživate hrane. Ta metoda ne temelji na prikrajšanju, ampak na tem, da se vašemu telesu omogoči premor od nenehnega prebavljanja, kar omogoča, da telo dejansko uporabi shranjeno energijo bolj učinkovito, kar lahko dolgoročno pripomore k izboljšanju metabolizma in lažjemu uravnavanju telesne teže.
Avtor Eubioma
Nevidni vsiljivci, ki nagajajo črevesju: pomembnost čiščenja in razstrupljanja črevesja
21.02.2024
Predstavljajte si, da je vaše črevesje kot živahno, dinamično mesto, polno mikroskopskih prebivalcev, ki marljivo delajo 24/7. Ta metropola, znana kot črevesni mikrobiom, je dom trilijonov mikroorganizmov, vključno z bakterijami, virusi, glivami in protisti. Ti prebivalci skrbijo za prebavo, imunski sistem in celo vplivajo na naše razpoloženje in mentalno zdravje.

Ampak, kaj se zgodi, ko to harmonično mesto napadejo nevidni vsiljivci? Takrat postane čiščenje in razstrupljanje črevesja ključnega pomena.



 

Naravne, učinkovite in varne rešitve za zdravje.

Na voljo tudi v lekarnah in specializiranih prodajalnah



 

Zdravje in vitalnost v vseh življenjskih obdobjih



Copyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov
Izdelava: MMStudio