Ne zamudite
posebnih ponudb, novosti
in promocijskih kuponov!

Prijavite se na naše novice in obenem pridobite
3% popust na vaše prvo naročilo.

Popust velja za nakup vseh izdelkov iz redne ponudbe.
Ne velja za izdelke v akcijskih ponudbah in paketih.

Izpolnite obrazec za prenos brezplačne e-knjigePridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti
 

 


 

Vitalnost ni samoumevna. Je načrtno dosežen cilj. Zahteva sprotno uglaševanje harmonije v telesu.

  

 Bio-logično za ohranitev trdnega zdravja.

 Za vso družino.

  

 Staranje je lahko lepo in izpolnjujoče. Če se nanj pripravljamo že dovolj zgodaj.

Well-aging.

  

 Otroški smeh in igrivost bogatita vse dni, ko so otroci zdravi. Podprimo jih na pravi način.

  

 Zdravje otroka se prične graditi najkasneje v nosečnosti.

 

 Za povrnitev zdravja je potrebno procese v telesu pripeljati nazaj v naravno ravnotežje.

 

 

Zakaj izbrati nas

 
 
 
 

EDINSTVENE RECEPTURE

Inovativne in znanstveno potrjene recepture so razvite s strani uglednih zdravnikov in znanstvenikov, prvenstveno za podporo terapij v pristopih Biološke medicine, odlične pa so tudi kot vsakodnevne priročne rešitve za preventivno ohranjanje zdravja oz. kot dopolnilo obstoječim terapijam uradne medicine v bolezenskih stanjih.
 
 

UČINKOVANJE

Edinstveni izdelki so zasnovani za pozitivno učinkovanje na zdravje in so podprti z znanostjo. Sledimo principom celostne in Biološke medicine. Naši partnerji na tem področju so mednarodno prepoznavni strokovnjaki. Njihovo znanje in praktične izkušnje se izkazujejo v paleti naših premium izdelkov.
 

SINERGIČNE SESTAVINE

Visokokakovostne sestavine so izbrane, pridobljene in kombinirane zelo premišljeno. Izrednega pomena pa je tudi edinstvena vrhunska proizvodna tehnologija, ki omogoča maksimalno biodostopnost hranil in s tem najvišjo učinkovitost in vrednost za uporabnika.
 
 

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA

Zelo smo izbirčni in za nas je dovolj dobro samo najboljše. Naše zavezništvo z vodilnimi tehnološkimi strokovnjaki in proizvajalci na evropskih tleh, nam omogoča dostop do najnovejših in tudi določenih patentiranih proizvodnih tehnologij, ki so zasnovane samo za proizvodnjo naših premium izdelkov in imajo bistven prispevek k celostnemu učinkovanju.
 
 
 
 
 

Nekaj besed o Biološki medicini

 

Biološka medicina je holistična oblika medicine, ki se je uporabljala in skozi tisočletja razvijala preko številnih veleumov s področja medicine, znanosti in filozofije ter je dandanes dodobra znanstveno podprta.

 
Gre za pristop z naprednim razumevanjem zdravja s stimulacijo, uravnoteženjem in obnovo regulativnih mehanizmov v telesu z različnimi terapevtskimi pristopi, s čimer se vzpostavi ponovno zdravje. 1. DETOKS2. ČREVESJE IN
IMUNSKI SISTEM3. REGENERACIJA
PREBERI VEČ

Iz naše ponudbe
Svet se je spremenil

 
 
Svet v katerem živimo danes, ni v ničemer več podoben svetu, v katerem so živeli naši starši ali stari starši. Naravno ravnotežje je porušeno.
 Onesnaženje zraka, vode in zemlje nam je mogoče na prvi pogled neopazno, a je vseprisotno in znižuje kakovost našega bivanja in predvsem zdravja.

Prehranjujemo se v glavnini z živili s pestro založenih trgovskih polic, ki sicer izgledajo lepo, a skrivajo številne pretnje za zdravje.
Te se razpenjajo vse od nizkih hranilnih vrednosti, preobremenjenosti živil s kmetijskimi in industrijskimi kemikalijami, previsoke vsebnosti sladkorjev in napačnih maščob,
do vsebnosti modificiranih sestavin, predvsem pšenice, koruze in soje… S tem zagotovo ne hranimo in podpiramo telesa na pravilen način.PREBERI VEČ


 

Bodite obveščeniAvtor Eubioma
Težave, s katerimi se srečuje večina žensk
06.10.2021
Ženske težave – pojem, ki ga vedno pogosteje slišimo. Če sem spadajo tudi vnetja mehurja – zakaj potem ravno "ženske težave", ko pa imajo mehur tudi moški? Eden od razlogov je krajša sečnica pri ženskah kot pri moških, kjer lahko hitreje pride do vnetja sečil in mehurja zaradi vdora mikroorganizmov, ki so del vaginalnega mikrobioma. Nežnejši spol je v primerjavi z moško populacijo bolj podvržen hormonskim nihanjem, to pa je razlog za mnoge težave. Do hormonskih nihanj najpogosteje pride v času nosečnosti in plodnega obdobja nasploh, kasneje pa tudi v času menopavze. Pa poglejmo, kaj so njihovi simptomi in kako se jim izogniti na naraven način.
 
Avtor Eubioma
Podcenjeni mineral - Silicij
06.10.2021
Vemo, da večji del telesa predstavlja voda – kaj pa je ostalo? Človeški organizem poleg vode prestavljajo še sol, maščoba in žal pogosto podcenjeni mineral silicij.
 
Avtor Eubioma
Šola in služba? Brez težav!
26.07.2021
Se tudi vam zdi, da so se dopusti šele začeli, pa sta že tukaj novo šolsko leto in ponoven odhod v službo? Naši spočiti možgani se bodo morali spet premakniti v višjo prestavo, saj bomo potrebovali veliko koncentracije, s tem pa možgani tudi več energije. Res je, da se je včasih kar težko vrniti v ustaljene tirnice, a vendar si pri tem lahko pomagamo na različne načine.
 
Avtor Eubioma
Kaj vse je stres in kako nam škoduje?
12.05.2021
Običajen dan: iz prijetnega spanca pod toplo odejo nas zbudi glasna in moreča budilka in nas vrže pokonci. Gledamo na uro in lovimo zadnje minute za pripravo malice, otroci nočejo v šolo, z mislimi pa smo že v gneči na cesti. Bom spet zamudil v službo? Joj, pa ne smem pozabiti iti na pošto preden se vrnem domov.
 

Copyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov
Izdelava: MMStudio